Παρασκευή, Ιανουαρίου 31

Ναόμι Κάμπελ: Η «μαύρη γαζέλα» της μόδας φωτογραφίζεται ολόγυμνη στα 49 της

naomiii
Η νέα καμπάνια της Vivienne Westwood ήταν η ιδανική αφορμή  για το διάσημο top model που θα γιορτάσει στις 22 Μαΐου τα 50ά γενέθλιά του
«Μου πήρε 33 χρόνια για να κάνω καμπάνια της Vivienne Westwood. Και είμαι πολύ χαρούμενη που συνέβη τώρα στα 49 μου. Αυτό που είναι να γίνει, γίνεται» σχολίασε ενθουσιασμένη η Ναόμι
Κάμπελ, η οποία είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της βρετανίδας σχεδιάστριας Vivienne Westwood για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020.
Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί πρώτη φορά πριν από 33 χρόνια, ενώ θρυλικό παραμένει εκείνο το σόου που παρουσίαζε η βρετανίδα σχεδιάστρια το 1993, όπου η Ναόμι Κάμπελ διασχίζοντας την πασαρέλα με πανύψηλες πλατφόρμες, έχασε την ισορροπία της και παραπάτησε, πέφτοντας θεαματικά στη διάρκεια της επίδειξης.


Αυτή τη φορά, η Ναόμι Κάμπελ ποζάρει και ολόγυμνη για τις ανάγκες της καινούργιας καμπάνιας, στον φακό του φημισμένου Γερμανού φωτογράφου, Γιούργκεν Τέλερ. Τα snapshots για την καμπάνια είναι επίσης, από τον φακό της Vivienne Westwood και του συζύγου της, σχεδιαστή Andreas Kronthaler.












naomi-campbell-vivienne-westwood__6_
naomi-campbell-vivienne-westwood__5_
naomi-campbell-vivienne-westwood__3_











Καταγραφη_6













naomi-campbell-vivienne-westwood__1_















naomi-campbell-vivienne-westwood__2_
protothema.gr