Να αντιληφθούμε ότι βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση Η αλλοίωση της κοινωνίας μας προ των πυλών(Ante portas)

Κρούοντας δυνατά τον κώδωνα του κινδύνου, προτείνουμε αυστηρά μέτρα
Γράφει ο Νίκος Αναγνωστάτος
Ένας πόλεμος έχει πολλές μορφές. Η χειρότερη αλλά και η πιο επικίνδυνη μορφή είναι αυτή που γίνεται χωρίς όπλα. Σε έναν τέτοιο πόλεμο βρισκόμαστε τώρα με τον Ισλαμικό κίνδυνο. Το επικίνδυνο όσο και ανησυχητικό συνίσταται από το γεγονός ότι ένας τέτοιος πόλεμος δεν γίνεται αντιληπτός αμέσως και από τόν πολύ κόσμο, διότι εδράζεται σε ειρηνικές και ανθρωπιστικές παγίδες. Να υπενθυμίσω το πρόσφατο άρθρο Η ροή μεταναστών ή προσφύγων γίνεται βάσει σχεδίου. 23.12.2019.docx, το οποίο γράφτηκε με βάση τις απόψεις, αν όχι τις προειδοποιήσεις του μετριοπαθούς αλλά πιστού μουσουλμάνου της κοινότητας του Αμπού Μπεκρ, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν στη συνομιλία του με τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο, για τις
ανάγκες του νέου του βιβλίου.

Φαίνεται ότι το άρθρο αυτό δεν λήφθηκε σοβαρά υπόψη ούτε από τους πολίτες και κυρίως ούτε από την Κυβέρνηση και για το λόγο τούτο επανέρχομαι να κρούσω όσο πιο δυνατά μπορώ τον κώδωνα του κινδύνου και να προτείνω, επιτρέψτε μου την έκφραση, δραστικά αλλά αποτελεσματικά μέτρα αποτροπής του μεγάλου αυτού κινδύνου. Η στάση των πολιτών στην πλειοψηφία τους, επηρεασμένοι προφανώς και από δημοσιογράφους που κατευθύνουν την κοινή γνώμη, ταιριάζει απόλυτα με τη ρήση του Αισώπου «Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν». Για το λόγο τούτο επιβάλλεται να μεταφέρω κατά λέξη αυτά που είπε ο πιστός αυτός αλλά μετριοπαθής μουσουλμάνος στον Ανδρέα Ανδιανόπουλο, που τον ώθησαν να επιγράψει το άρθρο Από μια τριχιά κρέμεται η επιβίωση της Δύσης.

«Εσείς στη Δύση" μου σημείωσε με έμφαση, "κρίνετε τα πράγματα μέσα από τις δικές σας θρησκευτικές και πολιτιστικές αξίες και αντιλήψεις. Γι’ αυτό και συνήθως δεν καταλαβαίνετε τι ακριβώς συμβαίνει". "Μα αντιδρούμε με ανθρωπισμό και με στήριγμα την ανοχή" του αντέτεινα. "Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα σας" αποκρίθηκε. "Οι μουσουλμάνοι στη Δύση δεν ενσωματώνονται στον δικό σας τρόπο ζωής και στις δικές σας αξίες και αρχές. Κι αντιδρούν με τον δικό τους τρόπο, διατηρώντας άσβεστες και τις αντιλήψεις άλλα και το μίσος που τους πλημμυρίζει. Εσείς σκέφτεστε ανθρωπισμό, λχ με τους πρόσφυγες, κι εισπράττετε τρομοκρατική βαρβαρότητα και φόνους. Απλά και μόνο επειδή είσαστε Δυτικοί και όχι μουσουλμάνοι. Οφείλετε να κατανοήσετε κάποιες θεμελιώδεις ισλαμικές αρχές. Που δεν μπορεί να τις απεκδυθεί κανένας αφοσιωμένος στις παραδόσεις μουσουλμάνος, όπου κι αν βρίσκεται. Λ.χ. η αρχή της "μετακίνησης" (χαιζίρια). Σύμφωνα με το Κοράνι και πολλά "χαντίντ" (πράξεις κι ερμηνείας των εφαρμογής των κανόνων) αποτελεί ιερή υποχρέωση για κάθε πιστό η μετεγκατάσταση σε κομμάτια γης που δεν είναι, καθ’ όλον η εν μέρει, ελεγχόμενα από το Ισλάμ. Με βάση τις εντολές της "ντα’ ουα", που αποτελούν ένα είδος ισλαμικής επιταγής, όλοι αυτοί οφείλουν να εργασθούν για την διάδοση του μηνύματος του Ισλάμ και την εγκαθίδρυση ενός ισλαμικού κράτους".

"Εννοείς δηλαδή πως η ροή μεταναστών ή προσφύγων γίνεται βάσει σχεδίου για την εσωτερική υπονόμευση των δυτικο- χριστιανικών χωρών;" "Αυτό που λέω είναι πως, ανεξαρτήτως προθέσεων, οι γραφές καθοδηγούν τον πιστό μουσουλμάνο σε τέτοια συμπεριφορά. Όλοι οφείλουν, με τον ένα η τον άλλο τρόπο, να ενταχθούν, αυτοί και ο κόσμος στον οποίο ζουν, στο ‘Νταρ αλ Ισλαμ’ –στον κόσμο δηλ. του Θεού. Ενόσω εσείς επιμένετε και ομιλείτε για ανθρωπισμό, υποδοχή προσφύγων με τρόπο ανοικτό και με στόχο την ομαλή αφομοίωση, αυτοί θα συνεχίσουν να δουλεύουν για την σταδιακή επιβολή της Σαρία (ισλαμικού νόμου) και την καθυπόταξη των καφίρων (άπιστων). Σε εποχές εντάσεων μάλιστα αυτός ο στόχος μπορεί να πάρει την μορφή τρομοκρατικών κινήσεων και ένοπλων συγκρούσεων. Όλος ο κόσμος αποτελεί δυνάμει προέκταση της εξουσίας του Ισλάμ. Η τζιχάντ (ο αγώνας) για την επιβολή του μπορεί να πάρει (καί να νομιμοποιείται γι’ αυτό) κάθε μορφή".

Δυστυχώς η Δύση έχει τα μάτια κλειστά. Αντιδρώντας με την λογική και τον φιλελεύθερό της ανθρωπισμό υπογράφει την θανατική της καταδίκη. Οι φρικαλεότητες στο Παρίσι δεν αποτελούν παρά το ξεκίνημα μιάς σειράς τέτοιων αποτρόπαιων πράξεων. Εκκολάπτουμε μόνοι μας το φίδι που ετοιμάζεται να μας θανατώσει. Θα συνιστούσα δύο εντυπωσιακά (γαλλικά αλλά μεταφρασμένα στα ελληνικά) βιβλία. Τον "Γερμανό Μουζαχεντίν" και την Υποταγή που περιγράφουν γλαφυρότατα όσα συμβαίνουν στις δυτικές ισλαμοκρατούμενες γειτονιές. Και προδιαγράφουν μάλλον έντονα ανησυχητικές προοπτικές. Το πρόβλημα είναι το ίδιο το Ισλάμ κι όχι απλά οι τρομοκράτες. Θα σημειώσω μερικά πράγματα για να θεμελιώσω την άποψή μου.

Έχετε διαπιστώσει καμία κινητοποίηση "μετριοπαθών" μουσουλμάνων σε ολόκληρο τον Δυτικό κόσμο εναντίον των φρικαλεοτήτων που διαπράττουν οι φανατικοί; Δεν σας προβληματίζει αυτή η περίεργη σιωπή; Γιατί η ροή των προσφύγων από τις εμπόλεμες περιοχές προς την Δύση πήρε τέτοια μεγάλη ένταση τους τελευταίους μήνες; Ο πόλεμος στην Συρία ξεκίνησε το 2010 – 2011. Γιατί τώρα; Μήπως συνδέεται με την δήλωση του ηγέτη του Ισλαμικού Χαλιφάτου τον Φεβρουάριο του 2015 πως "θα πλημμυρίσουμε την Δύση με μετανάστες ώστε να κυριαρχήσουμε στις κοινωνίες αυτές από μέσα" περνώντας το κυρίαρχο μήνυμα του Ισλάμ;

Είναι υποχρεωμένοι ή όχι όλοι οι μουσουλμάνοι να ακολουθήσουν, μόλις υπάρξει ανάγκη, το μήνυμα του Μωάμεθ (μέσα από το Κοράνι και τα Χαντίντ [ιερές διδασκαλίες]) για μετακίνηση (Al Hijra) ώστε να καταληφθούν πλημμυρισμένες από μέσα περιοχές των απίστων; Οφείλουν να δείχνουν υποταγμένοι και υπάκουοι μέχρι να είναι σε θέση να κινητοποιηθούν και να εφαρμόσουν την Σαρία; Ηδη σε περιοχές που έχουν σημαντικά μεγάλους αριθμούς απαιτούν αλλαγές στις τοπικές συνήθειες και πρακτικές (στο Ντύσσελντορφ πέτυχαν μόλις την περασμένη εβδομάδα την κατάργηση στα σχολεία της χριστιανικής γιορτής του Αγίου Μαρτίνου και την μετονομασία της σε γιορτή του φωτός, στο Μόναχο ζήτησαν τον Οκτώβριο κατάργηση του Octoberfest διότι γυναίκες πίνουν δημόσια μπύρα, στο Montgomery County των ΗΠΑ απαίτησαν –και πέτυχαν– από τριετίας την κατάργηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου ενώ σε περιοχές της Γαλλίας απαιτούν να εξαιρούνται μουσουλμάνοι στα σουπερμάρκετ από τον χειρισμό ποτών και χοιρινού για εξυπηρέτηση πελατών.

Δεν χρειάζονται περισσότερα, παρόλο που υπάρχουν, αλλά ίσως κουράσουν. Αυτό που χρειάζεται είναι να αντιληφθούμε όλοι τον μεγάλο αυτόν κίνδυνο και να λάβουμε δραστικά και αποτελεσματικά μέτρα για να τον αποτρέψουμε. Ως πρώτο βήμα είναι να ξεκαθαρίσουμε μερικές έννοιες και διατάξεις της Σύμβασης της Γενεύης, τις οποίες συχνά επικαλούνται για δικαιολογία, αλλά με στρεβλό και γενικά λάθος τρόπο :

Πρώτον: Δικαίωμα αίτηση ασύλου ένας πρόσφυγας, έχει στο πρώτο κράτος που εισέρχεται φεύγοντας από το δικό του που κινδυνεύει.

Δεύτερο: Η απαγόρευση του pushback, το σπρώξιμο πίσω, ισχύει μόνο για την πρώτη χώρα που εισέρχεται ο πρόσφυγας, έτσι ώστε να μην τον σπρώξει πίσω στο χώρο που κινδυνεύει!

Επομένως: Αμέσως και χωρίς δισταγμό, να προχωρήσουμε, αγνοώντας όποιους και για όποιο λόγο διαφωνούν, στα κάτωθι νόμιμα και αποτελεσματικά μέτρα με τα οποία θα επιδοκιμαστεί και θα δικαιωθεί η Κυβέρνηση: ΑΓΩΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ, για την σωτηρία μας!

Πρώτον: Έχουμε δικαίωμα να τους απελάσουμε όλους, θεωρώντας το αίτημα ασύλου προσχηματικό, αφού είχαν υποχρέωση να το ζητήσουν στην Τουρκία και δεν το ζήτησαν.

Δεύτερο: Να εφαρμόσουμε αμέσως το pushback και να σπρώξουμε πίσω κάθε πλεούμενο με λαθρομετανάστες στα σύνορά μας με την Τουρκία. Αν βουλιάξουν το πλεούμενο, η Τουρκία είναι υποχρεωμένη να περισυλλέξει τους ναυαγούς, διότι βρίσκονται μέσα στα χωρικά της ύδατα.

Νίκος Αναγνωστάτος

e-mail:nanagnostatos@gmail.comthiakos.blogspot.com.