Κυριακή, Ιανουαρίου 26

ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ !---Νέο κατόρθωμα της ΝΔ: Εκρηκτική αύξηση της ανεργίας τον Δεκέμβριο

Νέο κατόρθωμα της ΝΔ: Εκρηκτική αύξηση της ανεργίας τον Δεκέμβριο
H προεκλογική δέσμευση Μητσοτάκη για περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας μοιάζει περισσότερο με όνειρο θερινής νυκτός.
Ένα-ένα καταρρέουν τα προεκλογικά ψέματα της ΝΔ, καθώς το μέχρι στιγμής κυβερνητικό έργο της δεν ξεχωρίζει σε τίποτα από την καταστροφική πορεία του προκατόχου της ΣΥΡΙΖΑ, τόσο στα Εθνικά όσο και στα Κοινωνικά ζητήματα.

Κατά 129.077 άτομα (!) αυξήθηκε ο αριθμός των αναζητούντων εργασία εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα του ΟΑΕΔ τον Δεκέμβριο του 2019, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του ’18. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την διαρκή αύξηση των «ελαστικών» και υποαμειβόμενων θέσεων (κάθε μήνα ξεπερνούν το 50% από το σύνολο των προσλήψεων), επιβεβαιώνει ότι η προεκλογική δέσμευση Μητσοτάκη για περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας μοιάζει περισσότερο με όνειρο θερινής νυκτός.
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία του ΟΑΕΔ, το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων που αναζητούν εργασία ανήλθε στο 1.064.526 άτομα τον Δεκέμβριο του 2019, από 935.449 άτομα τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους. Αυτή η εκρηκτική αύξηση της ανεργίας τον μήνα που μας πέρασε δείχνει ξεκάθαρα ότι η ΝΔ είναι εντελώς ανίκανη να αντιμετωπίσει όπως πρέπει όλα τα τεράστια προβλήματα που απασχολούν την Πατρίδα και τον Λαό.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

 xrisiavgi.com