Δευτέρα, Ιανουαρίου 6

Αμηχανία για την μετατροπή των Ενόπλων Δυνάμεων σε προσωπικό υποδοχής προσφύγων και μεταναστών

ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΤΑΣΤΕΣ
Η χώρα μας έλαβε από την Ε.Ε. εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σαν ενίσχυση για τις ανάγκες της φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.
Παρόλα αυτά φτάσαμε στο σημείο να στέλνουμε στο λιμάνι της Μυτιλήνης το αρματαγωγό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού «ΙΚΑΡΙΑ» προκειμένου να φιλοξενήσει εφόσον κριθεί απαραίτητο, αιτούντες άσυλο ευάλωτων κατηγοριών από τον καταυλισμό της Μόριας.
Το γεγονός δείχνει το χάλι του κράτους αλλά και την απίστευτη ρεμούλα των εμπλεκομένων
διαχρονικά στην υπόθεση: Aπό τις κρατικές αρχές, τα αρμόδια υπουργεία, τις σκοτεινές ΜΚΟ και πάει λέγοντας.
Αναρωτιέται κανείς εάν μπορεί να έχει μέλλον αυτό το κράτος.
Και η είδηση συνεχίζεται ακόμη πιο επώδυνη: Την ίδια ώρα ματαιώθηκε για λόγους δυσκολίας προσέγγισης και πρόσδεσης με ασφάλεια στο λιμάνι των Μεστών της δυτικής Χίου, η άφιξη αρματαγωγού το οποίο θα φιλοξενούσε διαμένοντες στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ αιτούντες άσυλο.
Τέλος, στο λιμάνι Μαλαγαρίου Σάμου δυο αρματαγωγά αναμένεται να φιλοξενήσουν περίπου 1.000 αιτούντες άσυλο που διαμένουν στον καταυλισμό στο Βαθύ.
Η Λέττα Καλαμαρά με άρθρο της στο thedayaftergr.blogspot.com επικρίνει την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία>
Την πλήρη υποταγή του πυρήνα της Ελλάδας, τις Ένοπλες Δυνάμεις της, στο Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα που προωθεί τις μεταναστευτικές ροές στην Ελλάδα συμβολίζει η αποστολή των Πολεμικών Αρματαγωγών του Ναυτικού μας στη Λέσβο και Σάμο για τη φιλοξενία παράνομων μεταναστών της Αφρικής και της Ασίας. Το πρόσχημα του κακού καιρού μας αποτελεί το επικοινωνιακό προπέτασμα για το διακαή πόθο του Ελληνικού Παρακράτους και των διεθνών λαθρεμπόρων για την πλήρη απασχόληση και αδρανοποίηση του πυρήνα της χώρας στην υπηρεσία των πελατών τους.
Απορία αποτελεί πώς μέσα στον πακτωλό δισεκατομμυρίων που έχουν εισρεύσει στη χώρα από το 2015 τότε που ο πολιτικός εγκληματίας Αλέξης Τσίπρας άνοιξε τις πύλες του Αιγαίου, δεν βρέθηκαν λίγες χιλιάδες ευρώ για να φιλοξενηθούν οι ανήμποροι μετανάστες σε ξενοδοχεία του νησιού ή να μεταφερθούν με άλλα μέσα -με εμπορικά πλοία, για παράδειγμα- και όχι από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας.
Είναι προφανές ότι ενώ οι ιθύνοντες των Ενόπλων Δυνάμεων και όχι μόνο παραδέχονται ότι πρόκειται για εισβολή εποικισμού οικονομικών μεταναστών και πλήρη εφαρμογή υβριδικού πολέμου από την Τουρκία, αδυνατούν ή αγνοούν την αντιμετώπισή του. Το χειρότερο όλων μετατρέπονται σε υπηρέτες των δικτύων διακίνησης ανθρώπων από την Ανατολή προς την Ελλάδα.
Οι μέρες κρίσης της στρατιωτικής ηγεσίας πλησιάζουν με την ετήσια αξιολόγηση των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ, Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας και είναι προφανές ότι ο ενδοτισμός τους στην πολιτική ηγεσία έχει ξεπεράσει κάθε όριο για την παραμονή στην εξουσία.
Είναι απολύτως φυσιολογικό για την Ελλάδα οι πολιτικοί της να ψεύδονται, να διαστρεβλώνουν την αλήθεια και να αποπροσανατολίζουν τους πολίτες προς άγρα ψήφον ή προβάλλοντας το κομματικό συμφέρον υπεράνω του εθνικού.
Δεν χρειάζεται αύξηση θητείας, δεν χρειάζεται κλείσιμο στρατοπέδων, δεν χρειάζεται συμμετοχή σε πολεμικές επιχειρήσεις, που είναι για όλους τους άλλους “χαζούς” λαούς, το μόνο που χρειάζεται είναι η υπηρέτηση των πελατών των δικτύων διακίνησης ανθρώπων από την Τουρκία, επιλεκτικοί εξοπλισμοί, κομματικές προσλήψεις και επιδόματα φτώχειας. Το να μετατρέπονται άκαπνοι ένστολοι στρατηγοί σε πολιτικάντηδες προβάλλοντας την κυβερνητική πολιτική διευκόλυνσης με το δίκτυο διακινητών σε αναγκαία εθνική στρατηγική που απαιτεί μάλιστα και τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεών μας αποτελεί όνειδος.
Ο κ.Τσίπρας με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνάς του κ.Αποστολάκη, ο κ.Μητσοτάκης με τον Υπουργό του κ.Παναγιωτόπουλο έχουν κάθε δικαίωμα ως πολιτικοί να παραδίδουν τη Μακεδονία σε αλλοεθνείς και τα νησιά μας σε Αφρικανούς και Ασιάτες γιατί το θεωρούν πολιτικά ορθό και κρίνονται από το λαό αλλά οι στρατιωτικοί ηγέτες δεν έχουν δικαίωμα να προσβάλλουν την ιστορία του Ελληνικού Στρατού, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας στις οποίες έχυσαν το αίμα τους νέοι ακόμα και πρόσφατα για να μετατρέπουν τα πολεμικά μας όπλα σε ξενοδοχεία Αφγανών και Μαροκινών.
Ας ασχοληθούν με την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεών μας που την διαφημίζουν ως ύψιστη και την αύξηση της μαχητικής τους ισχύος και ας αφήσουν τη φιλοξενία των αλλοδαπών στους ξενοδόχους, εφοπλιστές και τις ΜΚΟ. Είναι απορία πάντως πως ο κ.Σόρος και οι ΜΚΟ του δεν έχουν κλίνες για τους παράνομους μετανάστες.
Ντροπή για τις αξίες και τα αξιώματα εφήμερων ηγετών.
Φύλαξη και στο Καστελόριζο και ορντινάτζες των Μεταναστών δεν γίνεται, κύριε Μητσοτάκη.Κλείστε και φυλάξτε τα σύνορά μας, εχθές! Είτε θα είστε με την πλευρά των Νικητών είτε με την πλευρά των Διακινητών. Και με τους δύο η Ελλάδα θα χωρίσει στα δύο…
kourdistoportocali.com