Κυριακή, Ιανουαρίου 12

Αν ο Κυριάκος στείλει τον μπόγια παγανιά να αρπάξει από τον δρόμο τον πρώτο τυχόντα για να τον κάνει ΠτΔ, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα είναι καλύτερη επιλογή από το υπερτιμημένο φλύαρο παλτό, τον Βενιζέλο



Αν ο Κυριάκος στείλει τον μπόγια παγανιά να αρπάξει από τον δρόμο τον πρώτο τυχόντα για να τον κάνει ΠτΔ, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα είναι καλύτερη επιλογή από το υπερτιμημένο φλύαρο παλτό, τον Βενιζέλο, που μπορεί να μιλάει επτά ώρες για τον εαυτό του και την αξία της σιωπής.

Διότι είναι βέβαιο πως ο τυχαίος περαστικός δεν είχε την φαεινή και κοινωνικά κτηνώδη ιδέα να βάλει το "χαράτσι" για τα ακίνητα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Ήτοι ή πληρώνεις ή δεν θα μπορείς να ζεστάνει το γάλα του παιδιού σου, θα ζεις σαν τρωγλοδύτης με κεριά και λάμπες θυελλης
Ο τυχαίος περαστικός σίγουρα δεν αποκάλεσε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων "αυτιστικούς", δεν ξεσκισε τα Ταμεία.
Και σίγουρα ο τυχαίος περαστικός στην επιτροπή που έβγαλε αρχικά λάδι τον Άκη δεν ειρωνευόταν ρωτώντας για τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού "μπορεί να είναι τηλέφωνο ο αριθμός. Τον πήρατε;".
Και κανείς μα κανείς κάτω από αυτόν τον ήλιο δεν έχει αυτή την κωμικοτραγική αλαζονεία, που βασίζεται μόνο πάνω στο ότι ως συστημικός υπάκουος μπιστικός της νεοελληνικής φεουδαρχίας ήταν πάντα πρώτο τραπέζι στα βοθροκάναλα.
Ή συνέχεια σε σχετικό αρθρο στην "Δημοκρατία".