Για σένα που έκανες τη στεναχώρια σου αυτοάνοσο

Για σένα που έκανες τη στεναχώρια σου αυτοάνοσο
Image by Alexandra Haynak from Pixabay Για σένα που έκανες τη στεναχώρια σο
Για σένα λοιπόν που έκανες τη στεναχώρια σου αυτοάνοσο. Για σένα που κατάπιες όλη τη δυστυχία σου και αυτή μη έχοντας να ξεσπάσει πουθενά, επιτέθηκε στον ίδιο τον οργανισμό που την “φιλοξενούσε”. 
Σκέφτομαι πάνω από ένα μήνα να αγγίξω αυτό το θέμα. Είναι ευαίσθητο. Είναι σοβαρό. Είναι όσα δεν μπορείς να περιγράψεις μέσα σε 10 γραμμές. Αρχικά να σου πω πως οι λόγοι που ένας άνθρωπος εμφανίζει αυτοάνοσο νόσημα μπορεί να είναι πολλοί.
Τι πυροδοτεί τα αυτοάνοσα νοσήματα 

Δεν θα σταθώ στα ιατρικά κομμάτια του θέματος καθώς δεν είμαι γιατρός. Ζώντας από πολύ κοντά ανθρώπους που έχουν αυτοάνοσο νόσημα έμαθα να τους σέβομαι, λίγο παραπάνω απ’ όλους τους άλλους, να τους εκτιμώ και να τους θαυμάζω καθημερινά.

Για σένα λοιπόν που έκανες τη στεναχώρια σου αυτοάνοσο.

Για σένα που κατάπιες όλη τη δυστυχία σου και αυτή μη έχοντας να ξεσπάσει πουθενά, επιτέθηκε στον ίδιο τον οργανισμό που την “φιλοξενούσε”.
Για σένα που ξύπνησες ένα πρωί και είδες τα χέρια σου πιο άσπρα από τη λεύκη.
Για σένα που ενώ πήγες στη δουλειά σου κανονικά, ξαφνικά θόλωσαν τα μάτια σου και η σκλήρυνση κατά πλάκας θα είναι μόνιμη σύντροφός σου στα δύσκολα.
Για σένα που βγήκες μία βόλτα και η δύσπνοια σου “έκοψε” τα πόδια, το άσθμα δεν έκανε πλάκα και από εκείνη τη στιγμή δεν πας ούτε στο διπλανό δωμάτιο χωρίς την εισπνοή σου.
Για σένα που κοιτάχτηκες στον καθρέφτη, είδες μια κοκκινίλα στα μάγουλα και ο λύκος θα σου γρυλίζει κάθε μέρα για να σου δείξει την παρουσία του.

Για σένα που ο οργανισμός σου δεν άντεξε και σου επιτέθηκε.
Τι αποδιοργανώνει και φθείρει το ανοσοποιητικό σύστημα

Για σένα που στο μόνο που έχεις φταίξει, είναι που δεν γύρισες πίσω όση “σαπίλα” δέχτηκες και τελικά θα πρέπει να μάθεις να ζεις με τις επιπτώσεις αυτές.
Για σένα που δεν σε λυπάμαι γιατί με έμαθες μόνο να σε θαυμάζω.
Γράφω και γεμίζει η καρδιά μου συναισθήματα.
Αν με διαβάζεις, τα μόνα που θέλω να σου πω είναι ένα μεγάλο “Μπράβο που με δίδαξες να παλεύω” κι ένα “Συνέχισε να προσπαθείς”.
Ίσως κλήθηκες να κάνεις το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου, ίσως να νιώθεις πως οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι περνάς, ίσως να σκέφτεσαι “γιατί σε μένα”. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έφταιξες σε τίποτα.
Αν είσαι απόλυτα υγιής και διαβάζεις αυτό το άρθρο να θυμάσαι πως και σήμερα έχεις μια ευκαιρία να ζήσεις καλά. Εκμεταλλεύσου την!

*** ΑΥΤΟΆΝΟΣΑ ΝΟΣΉΜΑΤΑ

Τα αυτοάνοσα νοσήματα είναι ασθένειες που εμφανίζονται όταν ο οργανισμός επιτίθεται και καταστρέφει τα δικά του κύτταρα και όργανα. Ένας στους δέκα στην Ευρωπαϊκή Ένωση πάσχει από κάποιο αυτοάνοσο νόσημα.
Είναι η κύρια αιτία χρόνιων ασθενειών και επηρεάζει την υγεία περισσότερων ανθρώπων απ’ ότι τα καρδιακά νοσήματα ή ο καρκίνος.
Σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Αυτοάνοσων Νοσημάτων πενήντα εκατομμύρια Αμερικανοί, ένας στους πέντε πάσχει από κάποιο αυτοάνοσο νόσημα και οι αριθμοί φαίνεται να είναι αντίστοιχοι και για τον Ευρωπαϊκό πληθυσμό.

Ασθένειες όπως:

ανήκουν στη κατηγορία των αυτοάνοσων νοσημάτων και αυξάνονται τα τελευταία χρόνια. Είναι χρόνια νοσήματα, για τα οποία το άτομο που πάσχει, πρέπει να λαμβάνει πολύπλοκα φαρμακευτικά σχήματα εφ όρου ζωής.

Η αιτία του προβλήματος

Σύμφωνα με νέες μελέτες όσο υψηλότερο το βιοτικό επίπεδο τόσο μεγαλύτερη είναι η επίπτωση των αυτοάνοσων, είναι το τίμημα ενός τρόπου ζωής που συνεχώς απομακρύνεται από το φυσιολογικό.
Προβλήματα Υγείας: Η Προσπάθεια του Οργανισμού να Προσαρμοστεί στον Τρόπο Ζωής σου 
Για να κατανοήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει θα πρέπει να εξετάσουμε τα κύτταρα, που αποτελούν την βασική μονάδα του ανθρώπινου οργανισμού. Τα κύτταρα είναι οι βιολογικές μονάδες από τις οποίες αποτελείται ο οργανισμός. Αποικίες κυττάρων με κοινά χαρακτηριστικά συναθροίζονται και σχηματίζουν όργανα και τελικά ένα ανθρώπινο σώμα.
Ένα κύτταρο αποτελείται από δομικά στοιχεία ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί και κάποια άλλα για να λειτουργήσει. Πρόκειται για στοιχεία, όπως τα μεταλλικά στοιχεία, τα αμινοξέα, οι πρωτεΐνες, οι βιταμίνες, τα ένζυμα, τα λίπη και οι υδατάνθρακες, που προσλαμβάνονται μέσα από την διατροφή, τον αέρα, το περιβάλλον και είναι απαραίτητα για την φυσιολογική λειτουργία των κυττάρων.
Αυτοάνοσα νοσήματα~Κλειδί η αποκατάσταση της βιοχημικής ισορροπίας του οργανισμού
Πηγή: Ανδριάνα Παπάζογλου

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

“Τροφή-Φάρμακο”: Όταν μία αυτοάνοση ασθένεια είναι απόρροια μίας κατάστασης που δύσκολα μπορούμε να την ελέγξουμε, συμφωνώ με την αρθρογράφο: Η ψυχοσωματική διάσταση των Αυτοάνοσων ασθενειών
Όταν όμως πρόκειται για περιπτώσεις που ο τρόπος ζωής μας έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο τέτοιο τον οργανισμό ώστε να αποσυντονίζεται σε σημείο που να επιτίθεται στον ίδιο του τον εαυτό, τότε μόνον εμείς μπορούμε να βάλουμε τις βάσεις για να αντιστρέψουμε την κατάσταση, αλλάζοντας όσα χρειάζεται.
Πως μπορεί να βοηθήσει η Φύσις:
Με μία ΦΥΣΙΚΉ τροφή η οποία ΜΟΝΗ της περιέχει όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται ένας ανθρώπινος οργανισμός, για αυτό άλλωστε και αποκαλείται μορφή ΑΥΤΟΊΑΣΗΣ!!
Παρέχει όλες τις ουσίας που χρειάζεται ο οργανισμός για να αντεπεξέλθει και να έχει την δυνατότητα να “πολεμήσει”, ενώ ταυτόχρονα αποτοξινώνεται. 

Πρόκειται για τα ΑΓΡΙΑ γαλαζοπράσινα φύκια (A.F.A.)τα οποία περιέχουν: 

Απολύτως χρήσιμο θα είναι η εξαιρετική αυτή τροφή-φύκια A.F.A., να συνδυαστεί
  • με σωστά συντονισμένο ανοσοποιητικό (κάτι που πετυχαίνουμε με πρωτόγαλα το οποίο επαναπροσδιορίζει το ανοσοποιητικό),
  • με ισχυρή αντιοξείδωση και σωστή κυκλοφορία του αίματος (κάτι που πετυχαίνουμε με την πυκνογενόλη-τζίνγκο μπιλόμπα-εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού) και τέλος
  • με ωμέγα 3 λιπαρά, τα οποία φροντίζουν για την μεμβράνη και την εξωτερική εικόνα του κυττάρου, η οποία βάλλεται στις περιπτώσεις αυτοάνοσης ασθένειας.
Διότι οι μεμβράνες του κυττάρου λειτουργούν ΩΣ ΤΕΊΧΟΣ για να μην εισχωρήσουν ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν ΒΛΆΒΕΣ στον ΠΥΡΉΝΑ του ΚΥΤΤΆΡΟΥ, οι οποίες εν συνεχεία γίνονται η αρχή της ΕΚΦΎΛΙΣΉΣ ΤΟΥ! !!!
Όλα τα παραπάνω, σας τα διαθέτω ως πιστοποιημένα ΦΥΣΙΚΑ συμπληρώματα διατροφής, ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας.
Για περισσότερα στοιχεία και αγορά επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
https://www.proionta-tis-fisis.com/mia-vitamini-