Παρασκευή, Ιανουαρίου 3

Οχι αλλο καρβουνο!----Κε πρωθυπουργέ, δεν είναι της αισθητικής μας τα συριζέικα πελατειακά τρυκ

Παρέμβαση για την (πεπετζίδικη) μείωση των ασφαλιστικών εισφορών "σε βάθος 4ετίας"
Αγαπητέ k. πρωθυπουργέ,
Δεν είναι της αισθητικής όλων μας εκεί έξω η συριζέικη, καφενόβια αντίληψη ζωής και ο πελατειακός λαικισμός της. Αρκετά λοιπόν με τους πολιτικάντικους εμπαιγμούς και την άρπα-κόλλα πολιτική. Βγήκατε, παρέα με τον Σταικούρα, και μιλήσατε σαν Τσιπραίοι-Τσακαλώτοι.
Από τον Βασίλη Μπόνιο
Τι σημαίνει δέσμευση μείωσης κατά 5% των ασφαλιστικών εισφορών σε βάθος τετραετίας
(ποιος ζει, ποιος πεθαίνει…) με τον μέχρι στιγμής σχεδιασμό για το 2020 να προβλέπει τη μείωση τους κατά περίπου 1% (σ.σ. λόγω του περιορισμένου διαθέσιμου δημοσιονομικού χώρου).
Δηλαδή μας λέτε ότι για το 2020 θα υπάρξει μείωση μόνο 1% και αυτό το χυδαίο 1% το πουλάτε καμουφλαρισμένο μέσα στην υπόσχεση της μείωσης του 5% σε βάθος 4ετίας.
Και από κάτω δεν πετάγεται ένας από τους παρόντες δημοσιογράφους να σας ζητήσει το λόγο για τον βιασμό της λογικής, της γλώσσας, της ειλικρίνειας, της μεταρρυθμιστικής αναγκαιότητας.
Γιατι το κάνετε αυτό κε Πρωθυπουργέ;
Γιατί θέλετε να πετύχετε το θαύμα των κρεμαστών κήπων της Βαβυλώνας που δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Τσίπρα στην εξουσία.
Εάν θέλαμε κε Μητσοτάκη ν΄ακούμε τέτοιου είδους δημαγωγικούς ακροβατισμούς θα διατηρούσαμε στην εξουσία τους τσιπροπετσίτηδες που ήταν μανούλες σε κάτι τέτοια.
Τι είναι αυτά που μας λέτε κε πρωθυπουργέ, επειδή ο ανεπαρκής υπουργός σας Βρούτσης, ο Μπελμοντός, δεν μπόρεσε να παρουσιάσει ένα Ασφαλιστικό της προκοπής και συναγωνίζεται σε αθλιότητα τη κτηνωδία Κατρούγκαλου ο οποίος υπήρξε τόσο σπουδαίος υπουργός ώστε τον αντικατέστησε με ευκολία η πρώην γραμματέας του Αχτσιόγλου.
Τι είναι αυτά που μας λέτε κε Πρωθυπουργέ, ότι θα πετύχετε οικονομικό θαύμα διατηρώντας 10.000 ράθυμους ξύστες ως υπαλλήλους της ΔΕΗ και 3-4.000 ξύστες στην ΕΡΤ της Αγίας Παρασκευής;
Τι είναι αυτά που μας λέτε κε πρωθυπουργέ, όταν διατηρείτε την χυδαία προκαταβολή φόρου, διάφορα αληπασάδικα χαράτσια και πάει λέγοντας;
Τι είναι αυτά που μας λέτε κε πρωθυπουργέ με φορολογικό συντελεστή 24% στη Κολομβία των Βαλκανίων;
Ποια ανάπτυξη, ποιοί επενδυτές;
Οι μόνες επενδύσεις που κάνατε κάπως ελκυστικές είναι τα μπετά, αλλά εδώ δουλεύουν στο μεγαλύτερο ποσοστό μετανάστες και μάλιστα παράνομοι.
Αντίθετα για τους χρεοκοπημένους δημοσίους οργανισμούς πληρώνουμε 2,6 δις ευρώ κερατιάτικα το χρόνο κι εδώ δεν πειράζετε τους κηφήνες του δημοσίου για να μην σας πουν ανάλγητο;
Μα αυτό δεν είναι μεταρρυθμιστική τόλμη αλλά συριζαίοι με γραβάτα.
Κε πρωθυπουργέ, η σύζυγός σας δραστηριοποιείται στο χώρο των επιχειρήσεων.
Δεν τη ρωτάτε να σας πει τη γνώμη της για το πως βλέπει τις σπασμωδικές εξαγγελίες των υπουργών σας;
Κε Μητσοτάκη, φροντίστε να είναι μακριά η μέρα που οι δημοσκοπήσεις θα δείχνουν εφιαλτικό κλείσιμο της ψαλίδας.
Επιτέλους σταματήστε οι πολιτικοί να μας αντιμετωπίζετε σαν χαιβάνια…
Δεν είμαστε όλοι χαιβάνια και τα ψεύδη, οι λεκτικές ακροβασίες, οι λαικισμοί και τα πολιτικάντικα τρυκ δεν είναι της αισθητικής μας…


https://kourdistoportocali.com/read-this/ke-prothypoyrge-den-einai-tis-aisthitikis-mas-ta-syrizeika-pelateiaka-tryk/