Τετάρτη, Ιανουαρίου 15

Τους ισοπέδωσε ο Λαγός στην Ευρωβουλή! Οι άλλοι σας σκύβουν το κεφάλι… Ξεχάστε τα αυτά από εμάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έλληνας Πατριώτης με αρχί@ια που υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια την Πατρίδα του, εν αντιθέσει του σκυφτούλη Κούλη και Τσίπρα δουλάρες της Ε.Ε

lagos-elasyn-ellada




Ομιλία πραγματοποίησε χθες ο μη εγγεγραμμένος Ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ, Γιάννης Λαγός στα πλαίσια της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο σχετικά με την κατάσταση στη Λιβύη.
Ο Γιάννης Λαγός καταδίκασε το γεγονός ότι ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας Ζοζεπ Μπορελ, παραδέχτηκε ότι Ρωσία και Τουρκία κάνουν κουμάντο στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Παράλληλα επεσήμανε ότι η Τουρκία είναι ένα κράτος δολοφόνος το οποίο συνεργάζεται με τον Σαρατζ, ενώ ταυτόχρονα, ο Ερντογάν στέλνει τζιχαντιστες και όπλα στη Λιβύη, μεταφέροντας το πρόβλημα ακόμα πιο κοντά στην Ευρώπη.
Δείτε το βίντεο:
Την ίδια στιγμή, η Ευρώπη, ως υποτακτικη στον Ερντογάν αναγνωρίζει τον Σαρατζ! Στη συνεχεια, τόνισε ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός στη συνδιάσκεψη του Βερολίνου για την Λιβύη να έχει κληθεί το Κονγκό αλλά όχι η Ελλάδα, ενώ κατηγόρησε την ΕΕ για προνομιακή μεταχείριση της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας. Κλείνοντας, σε υψηλούς τόνους δήλωσε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει τον αγώνα για υπεράσπιση των ελληνικών συμφερόντων και ότι δεν πρόκειται να σκύψει το κεφάλι.
«Την αποκλειστική ευθύνη για τις απόψεις που δηλώνονται φέρει ο Ευρωβουλευτής. Οι απόψεις αυτές δεν εκφράζουν κατ’ ανάγκη την επίσημη θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»