Σάββατο, Ιανουαρίου 25

ΣΙΚΑΓΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ! «ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΕΑΝ..»: ΣΚΗΝΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΧΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

sxoinas-garmph
Ληστεία τα ξημερώματα σε βάρος της τραγουδίστριας Καίτης Γαρμπή και του συζύγου της Διονύση Σχοινά, οι οποίοι έζησαν τον τρόμο στα χέρια κουκουλοφόρων. Τέσσερις δράστες, οπλισμένοι και φορώντας κουκούλες, έστησαν καρτέρι και περίμεναν την τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή να επιστρέψει από το μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται στο σπίτι της στη Νέα Ερυθραία.

Οι ληστές την απείλησαν με όπλα και την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στο σπίτι. Μάλιστα πληροφορίες λένε ότι την απείλησαν ότι θα της «φυτέψουν» μια σφαίρα στο κεφάλι. Εκεί -μέσα στην κατοικία του διάσημου ζευγαριού – ακινητοποίησαν και τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, και ρωτούσαν επιμόνως πού έκρυβαν τα χρήματά τους. Μόλις κατάφεραν να τους αρπάξουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα, έτρεξαν να εξαφανιστούν. Το σπίτι του διάσημου ζευγαριού είναι σε ένα σχετικά απομονωμένο σημείο, γεγονός που διευκόλυνε τους δράστες στην επίθεσή τους.
Αυτή την περίοδο η τραγουδίστρια εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Εναστρον με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Demy κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

 makeleio.gr