Σάββατο, Ιανουαρίου 25

Η Μπέτυ Μπαζιάνα και οι αμερικανιές

ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ.....
XYPNA ALEXI
Κάνουν σπάνια κοσμικές εμφανίσεις αλλά η χθεσινή βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής ήταν ιδιαίτερη. Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την ξεχωριστή συναυλία που ήταν αφιερωμένη στον Θάνο Μικρούτσικο. Φίλοι και συνεργάτες ετοίμασαν ένα ξεχωριστό αφιέρωμα  με τίτλο “Το πιο όμορφο απ’ όλα δεν στο έχω πει ακόμα…” στον σπουδαίο συνθέτη που έφυγε από τη ζωή στις 28 Δεκεμβρίου.

“Ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε για το Σταυρό του Νότου. Η Ελλάδα αποχαιρετά τον συνθέτη, τον καλλιτέχνη, τον ευαίσθητο άνθρωπο, τον παντοτινό εραστή της ελευθερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Θα τον θυμόμαστε πάντα, μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια του, αλλά και από το στίγμα που άφησε η ζωή του κοντά στους ταπεινούς και καταφρονεμένους” είχε γράψει στο twitter του ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρετώντας ένα κομμάτι της μουσικής -και όχι μόνο-ιστορίας του τόπου μας.

Τιμώντας τη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου, το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών συνοδευόμενος από την σύντροφο της ζωής του. Η Μπέτυ Μπαζιάνα έκανε μία minimal εμφάνιση επιλέγοντας μαύρο στενό παντελόνι με σατέν τοπ και σκούρο γκρι σακάκι τονισμένο με μια ζώνη στη μέση. Ολοκλήρωσε το look της με μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια ενώ για το μακιγιάζ της επέλεξε ένα κόκκινο κραγιόν.


Αυτή η φωτογραφία τράβηξε την δική μας προσοχή, η Μπέτυ βάζει το χέρι χαμηλά στην κοιλιά της σαν κάτι να προσπαθεί να προστατέψει, σαν να είναι έτοιμη η κοιλίτσα να σπάσει το κουμπί και να πεταχτεί, να είναι από την καλοπέραση ή από…
makeleio.gr