Τετάρτη, Ιανουαρίου 29

„ Υπέρ πίστεως και πατρίδος „

« O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.» (άρθρο 120, παρ. 3 του Συντάγματος)

Από την 18η Ιανουαρίου/22α Σεπτεμβρίου 1996 μέχρι σήμερα δεν υπήρξε Έλληνας στην χώρα του, που εξελέγη Πρωθυπουργός ή βουλευτής δίχως να χαίρει της άκρας εμπιστοσύνης της Γερμανίας. «Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα .... » (Βάρναλης) εθελόδουλοι γενίτσαροι, Εφιάλτες και ολιγάρχες, κυβερνούν από τότε την Πατρίδα, σαν να ‘ταν το τσιφλίκι τους και τον Έλληνα, σαν να ‘ταν ο είλωτας τους.

Την ημέρα, που η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ επέλεξε τον εκλεκτό του Βερολίνου, ως διάδοχο του Ανδρέα Παπανδρέου στον πρωθυπουργικό θώκο, «έπαυσε» η Ελλάδα να ‘ναι κυρίαρχο κράτος. Στα τελευταία χρόνια, είδε το Σύνταγμά της να παραβιάζεται διαρκώς, τα κυριαρχικά της δικαιώματα να εκχωρούνται στον κάθε κερατά και τον λαό να υποφέρει τα πάνδεινα εξ αιτίας των εγκλημάτων πολέμου που διαπράττει η Γερμανική θηριωδία εις βάρος του.

Είναι γεγονός ότι όσα υπέστη η χώρα, από την ημέρα των Ιμίων μέχρι σήμερα, με τις «Πρέσπες», τον βίαιο εποικισμό/εξισλαμισμό της και τον Τούρκο πάνω στο σβέρκο της, επινοήθηκαν, σχεδιάστηκαν και υλοποιούνται κατ’ εντολή του Βερολίνου. Εντολές που εκτελούνται στην Αθήνα πάντα κατά γράμμα, από ένα καθεστώς μισελλήνων, προϊόντων της μεταπολίτευσης και της συνεργασίας των απογόνων των δοσιλόγων της κατοχής (1941-44) με μαρξιστές, τουρκολάγνους και σιωνιστές.

Στους καιρούς μας, που «οι δάσκαλοι και τα βιβλία πεθαίνουν, τον ρόλο τους ανέλαβαν οι δημοσιογράφοι» (Λιαντίνης), που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια κάστα ξερόλων και γκαιμπελίσκων «επιστημόνων», που δικαίως περιγράφεται από τον Βάρναλη (1964) ως «τσούλα των δήμιων, εσχάτη τεφροδόχα, πρόστυχη Πένα και ψοφίμι του βούρκου που λιβανίζει την μπόχα!».


Η αμορφωσιά και η κατάντια μας είναι υπαίτιες, που στον τόπο μας, μόνο φασισμός, προδοσία, μίσος, φθόνος και «λαδέμποροι» ευδοκιμούν, μαζί με τα «κορόϊδα», «.... τους αυτόδουλους πολίτες που χάθηκαν στα έσχατα της απελπισιάς τους». Απελπισία, φόβος, ηττοπάθεια και τρομοκρατία ενός λαού, δόλιο έργο καλοθελητών, που εξευτέλισαν κάθε τι το εθνικό, το ιερό και το όσιο, προκειμένου να κάνουν καριέρα, σε χώρα σκλαβομένη. Με συνελεύσεις, υπογραφές, καταγγελίες και διαδηλώσεις δεν ανακτώνται δικαιώματα και πατρίδες που χάθηκαν δια τη βίας, πόσο μάλλον όταν τα πάντα οργανώνονται εκ του πονηρού, με την ευγενή χορηγία του δυνάστη.

Το καθεστώς των Γενιτσάρων και οι στρατιές των εισβολέων, που διαφεντεύει, είναι ο πραγματικός εχθρός. Είναι αυτός που ξεπούλησε, πρόδωσε και σκλάβωσε την χώρα μας αντί πινακίου φακής. Είναι τα τσόφλια της πολιτικής, που πουλούν και την μάνα τους ακόμη χάριν της καρέκλας. Ειδάλλως θα «ρώταγαν» τον Έλληνα αν στηρίζει εκείνες τις αποφάσεις τους, που ‘ναι άκρως αντίθετες στις υποσχέσεις τους.


Το «καθεστώς» είναι η ρίζα του κακού και όχι μόνο τα εγκλήματά του. Αρκετά δεινά υπέστη ο τόπος τα τελευταία 46 χρόνια εξ αιτίας του, τώρα θα το πολεμήσουμε μέχρι τέλους. Όσο είμαστε σκλάβοι, η σπίθα της λευτεριάς, της Ορθοδοξίας και της συνταγματικής νομιμότητας, θα παραμένει άσβεστη μέσα μας και θα τους πολεμούμε έως ότου « .... έρθει ανάποδα ο ντουνιάς». Υπογράφουμε από καρδιάς το συμβόλαιο με το «αύριο» και σε αυτό επενδύουμε ότι ακριβό έχουμε, τις ζωές μας!


« H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.» (Άρθρο 120, παρ. 4 του Συντάγματος)


Μας ενώνει ότι μας χώριζε.
Καλή Λευτεριά!


Νέα Φιλική Εταιρεία

Υ.Γ.: Ενημερώνουμε ότι Facebook, Messenger και YouTube απαγορεύουν, για λόγους λογοκρισίας, την διακίνηση του λινκ που αντιστοιχεί στον ιστότοπο της Νέας Φιλικής Εταιρείας, www.nea-filiki-eteria.blogspot.com !!! Επί τη ευκαιρία ευχόμαστε στον Πρωθυπουργό «μας» κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και στο Γερμανό πρέσβη «μας» Herrn Dr. Ernst Reichel, υγεία, μακροημερία μαζί με ούλα τα καλούδια του κόσμου!

www.nea-filiki-eteria.blogspot.com