Πέμπτη, Ιανουαρίου 16

Ερχεται νέα Εθνική Ηττα απο αμφιβήτηση των χωρικών υδάτων απο τη Τουρκία


ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΓΛΟΥ χθές αντέγραψε όσα έγραφα εγώ για την ανάγκη συζήτησης για ΑΟΖ και για υφαλοκρηπίδα και όχι μόνο για υφαλοκρηπίδα που οι εγκάθετοι στα ΜΜΕ επι χρόνια σας λένε και τα επιβεβαίωσε σαν δικές του ιδέες!  Εγώ κασέτες και USB δεν πουλάω και δεν στρογγυλεύω όσα παρέλειψα να κάνω σαν υπουργός…

Αυτά που θα σας πώ σήμερα δεν θα μπορούσε να σας τα πεί ο Τούρκογλου όπως και να τα συσχετήσει με αμυντικά και ενεργειακά θέματα, τό ίδιο και όλοι οι γεωστρατηγικοί αναλυτές της Ελλάδας. Δεν είναι απολύτως άσχετοι αλλά τους λείπει η μόρφωση που δεν έχουν. Να το κάνετε κατανοητόν. Να το φάτε και να μη μιλάτε.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ.
1. Η Τουρκία αν δώσει πρώτη χάρτη με χωρικά ύδατα στον ΟΗΕ δηλαδή κάνει κάτι ανάλογο με αυτό που έκανε στη Λιβύη, η Ελλάδα έχει τελειώσει.
Ο λόγος είναι πως όταν έχεις ένα χωράφι, στη περίπτωση μας μια περιγραφή των θαλασσίων συνόρων απο διεθνείς συνθήκες αυτό δεν αρκεί για να ισχυρίζεσαι πως κάτι είναι δικό σου.  Για το λόγο αυτό οι συμβολαιογράφοι στις αγοραπωλησίες οικοπέδων ζητάνε πάντα τοπογραφικά. Απο τη στιγμή που η Ελλάδα έχει να κάνει με ένα γείτονα που μονομερώς αποφασίζει και κάνει κινήσεις παρεκλίνοντας απο το διεθνή νόμο πρέπει να κάνει το τοπογραφικό αυτό όσο πιο σύντομα μπορεί και να το καταθέσει στον ΟΗΕ. Η Τουρκία χωρίς αυτό το τοπογραφικό θα δημιουργήσει τεράστιες αμφισβητήσεις σε ένα διεθνές δικαστήριο αν η Ελλάδα βάλει τη μούρη στο κώλο της και πάει εκεί για να παραδώσει όχι μόνο Ελληνική ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα αλλά και χωρικά ύδατα, αφού αυτό σημαίνει η  αμφισβήτηση βραχονησίδων.
Παράδοση Ελληνικού εδάφους είναι προδοσία. Το λέω γιατί δεν τους βλέπω καλά και τα κόκκινα τηλέφωνα με τον Τραμπ  ή τα περιλειπόμενα των συζητήσεων του Ζαβού που ψηφίσατε όταν ήταν στις ΗΠΑ – ΞΗΠΑ δεν τα μασάω. Ειναι επικοινωνιακά κόλπα που κάνει το Μαξίμου επι καθημερινής βάσης με τη συνεργασία των ΜΜΕ του καρτέλ, που χρωστάει της Μιχαλούς και ξεπλένει γρήγορα…
Στη Θράκη δεν το λένε αλλά τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας δεν είναι ούτε 6 νμ. Αυτά έχουν γίνει με τη Μαγείρισα απο τη Κρήτη και όσους άλλους πέρασαν απο το Υπουργείο Εξωτερικών.
2. Το άλλο πράγμα που πρέπει να κάνει η Ελλάδα είναι να οριοθετήσει άμεσα με τη Κύπρο. Ακόμη δεν το έχει κάνει ο Ζαβός.
Ετσι φτάνουμε στο γιατί…
Η άποψη μου είναι πως οι απο δώ έχουν συμφωνήσει με τη Τουρκία να μη οριοθετήσουν ΑΟΖ με τη Κύπρο, γιατί δεν είναι τόσο άνδρες. Εχουμε και κρυφά casus beli… ΄
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

χωρίς πόλεμο!!! Το κάνουν με μνημόνια και με ΜΟΕ με τη Τουρκία.
ΠΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

Είπε ΨΕΜΜΑΤΑ στο Ντόναλντ Τράμπ όταν ήταν στις ΗΠΑ, πώς η Ελλάδα θα αντιδράσει αν η Τουρκία αμφισβητήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα! Για τις κάμερες τα έλεγε ο ψεύτης.
Η Τουρκία συνέχεια αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας. Κάθε μέρα. Η τελευταία καραμπινάτη αμφισβήτηση ήταν όταν το Bilim 2 έκανε έρευνα ΜΕΣΑ στην Ελληνική ΑΟΖ δίπλα απο του Καστελόριζου. Γιατί δεν αντέδρασε τότε το Μητσοτάκι και πήγε να πλύνει το κ.λο του στο Μαράθι της Κρήτης; Και έβγαζε και σέλφις το Ζαβό του Σόρος.
Πιασμένος ψεύτης σημαίνει ΚΑΙ απατεώνας ΚΑΙ βλάκας. Είστε καταδικασμένοι.
Η πολιτική λύση στην Λιβύη ευνοεί τον Ερντογάν και υπέρ αυτής είναι ο Μητσοτάκης, όπως δήλωσε στις ΗΠΑ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ *ΕΜΑΘΕ* Ο ΤΡΑΜΠ!
Για την ακρίβεια ξέρει o TRAMP. Και για εμάς,  ΣΤΡΑΒΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ή ΞΕΧΝΑΜΕ:

  • Ποιά ήθελε με μνημόνιο οι ΕΔ της Ελλάδας να μη κουράζονται τα Σαββατοκύριακα; Η παξιμαδοκλέφτρα;
  • Ποιά συνέτρωγε με τον φίλο του Ερντογάν σε μυστικό δείπνο στην Κρήτη με τον υπόδικο για ναρκωτικά Μαρινάκη και την Αγύριστα Δανεικά Φράγκου;  O Τομ Χάνκς;
  • Ποιά έτρεχε σφαίρα στα συνέδρια του Ερντογάν στη Τουρκία για συμπαράσταση; Εγώ ή ου Μπαμπατσσσσσάν;
  • Ποιά έλεγε σαν βλάκας πως η μόνη διαφορά με τη Τουρκία είναι η υφαλοτρηπίδα και άφηνε την ΑΟΖ σε συνεκεμτάλλευση; O Χριστοφοράκος;
Η Μπακογιάννη ξέρει ότι δεν πιάνει η μπογιά της πια και γιαυτό προκαλεί. Είναι ένας θηλυκός Αδωνης. Τα παράπονα της στο Σόρο. Απούσα και για το μεταναστευτικό.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Το πως τον παίρνει ο καθένας είναι δικαίωμα του αλλά να κοπεί λίγο το παραμύθι απο το κουζινάκι της Μαγείρισας απο τη Κρήτη και οι δημοσιογράφοι να σταματήσουν το γλύψιμο. Θα βγάλουν άφθες.
Ο Μητσοτάκης κρατάει τη παράδοση της οικογένειας του. ΕΘΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ χωρίς προφυλακτικό, KAΠAKI, H MIA ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.