Σάββατο, Ιανουαρίου 25

Η ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ «ΠΟΡΤΑ» ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

ΜΕ ΤΟ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Οι πρώτες δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά την ψηφοφορία για την εκλογή της κ Σακελαροπούλου, στην θέση του προέδρου της Δημοκρατίας, ήταν ότι επιτεύχθηκε η ζητούμενη συναίνεση για ένα πολύ σημαντικό θέμα.

Αλλά η εκλογή της νέας προέδρου με την αναφερόμενη συναίνεση έχει πολύ βαθύτερη σημασία, καθώς είναι η αρχή της υλοποίησης του τελικού σχεδίου της εθνικής καταστροφής.

Αυτό θα προχωρήσει με την πολιτική εφαρμογή του γερμανικού μοντέλου, δηλαδή με μια σύμπραξη των δυο μεγάλων κομμάτων και των «προοδευτικών» παραφυάδων τους, όπως έγινε στην Γερμανία με την συγκυβέρνηση χριστιανοδημοκρατών και σοσιαλδημοκρατών, για την εδραίωση μιας ισχυρής κατοχικής νεοταξικής κυβέρνησης που θα προχωρήσει στις αιτούμενες από την Ελίτ μεταρρυθμίσεις.

Και ποιες είναι αυτές ο μεταρρυθμίσεις που θα προωθήσει με όλη της την δύναμη και η νέα πρόεδρος που συνέβαλε στην νομιμοποίηση της μνημονιακής κατοχής ;

Αποταύτιση της χώρας, δηλαδή κατάργηση όλων των θρησκευτικών συμβόλων σε δημόσιους χώρους, απάλειψη εθνικής συνείδησης και εκδηλώσεων όπως κατάργηση παρελάσεων, ολοκληρωτική εκκοσμίκευση, υποχρεωτικός πολιτικός γάμος, απαγόρευση θρησκευτικού όρκου σε δημόσιες υπηρεσίες και πολλά άλλα…

Αυτή θα είναι η Νέα Ελλάδα, μια Νέα Ελλάδα της Νέας Εποχής, όπως ανέφερε και η νέα πρόεδρος, που θα προχωρήσει χωρίς δισταγμό, χάριν της…«ειρήνης», ακόμα και σε διαπραγμάτευση όλων των εθνικών δικαίων μας.

Βέβαια όλα αυτά δεν θα γίνουν από την μια μέρα στην άλλη.

Θα απαιτηθεί κάποια «ωρίμανση», εδικά της κοινής γνώμης. Σε αυτή την ωρίμανση πρωταρχικό ρόλο θα παίξουν τα ελληνόφωνα ανθελληνικά ΜΜΕ.

Θα το αφήσουμε έτσι;;;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΠΗΓΗ