Τετάρτη, Ιανουαρίου 1

Να δημιουργήσουμε Εθνοφυλακή σε Αν. Αιγαίο και Έβρο τώρα

Του Πέτρου Χασάπη
Απτόητος ο Ερντογάν στέλνει στρατό στη Λιβύη. Μόνο αφελείς πλέον πιστεύουν ότι δεν θα επέμβει στην ελληνική ΑΟΖ. Ας... ετοιμαζόμαστε λοιπόν.

Η κυβέρνηση να αφήσει τις
πολιτικές ανοησίες για διεθνές δίκαιο, Χάγη κ.λ.π. Αν θέλει εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, να φροντίσει τάχιστα, αφενός να εξοπλίσει τη χώρα, αφετέρου να δημιουργήσει Τάγματα Εθνοφυλακής δίνοντας όπλα και εκπαιδεύοντας τους πολίτες σε Αν. Αιγαίο και Έβρο. Μην αφήσει τους πολίτες έρμαιο στα χέρια των Τούρκων. Αν δεν το κάνει αυτό,
θα ζήσουμε νέο 1922. Ο Ερντογάν υπερηφανεύεται συνέχεια ότι το 1922 πέταξαν τους προγόνους μας στη θάλασσα και μάλλον θα επιχειρήσει να το επαναλάβει.

Πρέπει να έχουμε υπόψη μας, πως όσες βόμβες και πύραυλοι και να πέσουν, κανένα εδαφικό τμήμα δεν καταλαμβάνεται, αν δεν πατήσει μέσα η μπότα του εχθρού. Αυτή η μπότα δεν πρέπει να πατήσει σε κανένα τμήμα εδάφους ή θάλασσας της Πατρίδας μας. Επομένως, ταχύτατα δημιουργία Εθνοφυλακής στα νησιά του Αν. Αιγαίου και στον Έβρο (για να μην πω για ολόκληρη τη χώρα), τώρα πριν να είναι αργά.