Πέμπτη, Ιανουαρίου 9

Φιλότουρκοι ,Προδότες ή Αδαείς; Αυτά σας κρύβουν απ όσα σας λένε καθημερινά . Σκεφτείτε το ΓΙΑΤΙ.

O Κασέμ Σουλεϊμανί που δολοφονήθηκε , ήταν μεγάλος Φιλέλληνας , φίλος της Ορθοδοξίας και προσωπικός φίλος του Πούτιν . Είναι ο άνθρωπος που κρατάει (ουσε) ζωντανή τη μαρτυρική αμιγώς Ελληνορθόδοξη πόλη Mahardah στη Βόρεια επαρχία της Χάμα που αποτελούσε επί χρόνια το πιο επικίνδυνο μέρος σε ολόκληρη τη Συρία λόγω του καταιγισμού πυραυλικών επιθέσεων και χερσαίων παρεισφρήσεων ακραίων ισλαμιστών τρομοκρατών συμπεριλαμβανομένων Τσετσένων.

Χιλιάδες φιλο-ιρανοί μαχητές με εντολή του ζούσαν στα χαρακώματα για να υπερασπιστούν και να διασώσουν την ακεραιότητα του χριστιανικού Ορθόδοξου πληθυσμού.

Στη φώτο τον βλέπουμε με τον Ελληνορθόδοξο Διοικητή των Μονάδων Εθνικής Άμυνας της πόλης Mahardah , τον κ. Simon Alwaikil ο οποίος πλέον μετατέθηκε σε Κεντρική υπηρεσία.





-Η Αίγυπτος έχει υιοθετήσει τις θέσεις της Τουρκίας στο Καστελόριζο σύμφωνα με την οποία ( Τουρκία ) δεν συνιστά ΑΟΖ για την Ελλάδα , συνέπεια της ακατανόητης καθυστέρησης εκ μέρους της Ελλάδας να χαράξει τη δική της ΑΟΖ, που προβλέπεται βάσει διεθνούς από το 1995

Οι Αιγύπτιοι λοιπόν –σε πάγια θέση τους - υιοθετούν την θέση των Τούρκων ότι το Καστελόριζο δεν συμβάλει στην διαμόρφωση της ελληνικής ΑΟΖ για να μην χάσουν σημαντικό μέρος από την θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Κρήτης και της Κύπρου.

-Η Ελλάδα και τα «Σκόπια» άρχισαν να λαμβάνουν ρωσικό αέριο μέσω του αγωγού Turkish Stream», όπως δήλωσε ο Βλαντίμιρ Μαλίνοφ, επικεφαλής της ενεργειακής εταιρείας Bulgartransgaz, μιλώντας στο κρατικό βουλγαρικό ραδιόφωνο (BNR) πρόσφατα .Την 1η Ιανουαρίου ( την προηγούμενη δηλαδή της συμφωνίας για τον EstMed ) ξεκίνησαν οι παραδόσεις φυσικού αερίου και στη Βουλγαρία και στην Ελλάδα.

-Το γιγαντιαίο κοίτασμα Ζορ στην ΑΟΖ της Αιγύπτου (περιέχει 850 δις. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου) και βρίσκεται πολύ κοντινό στα οικόπεδα που έχει χαράξει η Κυπριακή Δημοκρατία εντός της δικής της ΑΟΖ ,ανακάλυψε ο ιταλικός ενεργειακός κολοσσός Eni .Με την υπογραφή λοιπόν της συμφωνίας για τον EstMed το εν λόγω κοίτασμα «μένει πίσω» γεγονός που έχει ενοχλήσει και την Αίγυπτο και την Ιταλία οι οποίες δεν προσήλθαν στην υπογραφή της γνωστής συμφωνίας για τον EstMed που τελικά υπεγράφη από Ελλάδα – Κύπρος και Ισραήλ

Τυχαίο ;

Μην ανησυχείτε όμως , έχουν γνώση οι ΦΥΛΑΚΕΣ και θα τους ρίξουμε ΠΑΛΙ σε παγίδα εάν χρειαστεί

Πιστέψτε μας !!

Με εντολή Υποδιοικητή Ο.Υ.Α

Ομάδα Υψηλής Στρατηγικής