Παρασκευή, Ιανουαρίου 24

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΜΑΣ ΓΙΑΚΟΜΠΙ;

Συνεχίζει να λασπολογεί ακατάπαυστα την Χρυσή Αυγή ο ανταποκριτής της Deutsche Welle (της… αγαπητής μας φράου Μέρκελ!) στην Ελλάδα, Τόμας Γιακόμπι, επιχειρώντας να δημιουργήσει κλίμα, ελπίζοντας πως θα μπορέσει να επηρεάσει ακόμα και την επικείμενη δικαστική απόφαση στη Μεγάλη Δίκη.
Ωστόσο, μέσα στη φούρια του να λασπολογήσει το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, του ξεφεύγουν δηλώσεις όπως αυτή που είπε πως: «Πρέπει να μας βρουν μπροστά τους. Ο δρόμος, οι πλατείες, δεν τους ανήκουν», η οποία δεν συνάδει με την ιδιότητα ενός απλού δημοσιογράφου, που προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν αντικειμενικός και να παρουσιάζει τα γεγονότα στο κοινό του, αλλά με άλλες καταστάσεις και άλλους ρόλους.
Παρεμπιπτόντως, ρίχνοντας μια ματιά στο βιογραφικό του, αυτό που έχει γράψει ο ίδιος, διαβάζουμε σε κάποιο σημείο ότι κατά την διάρκεια του «δημοσιογραφικού» βίου του φυλακίστηκε στο Ιράν κατηγορούμενος ως ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – χωρίς ωστόσο να αναφέρει την μυστική υπηρεσία για λογαριασμό της οποίας κατηγορήθηκε ότι πρακτόρευε. Ιδού και το επίμαχο απόσπασμα: «During my time at the magazine I experienced it all: I was put into prison in Iran for espionage».
Τα σχόλια δικά σας…

https://ethnikismos.net