Παρασκευή, Ιανουαρίου 24

ΝΤΟΡΑ-ΕΦΙΑΛΤΗΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟΥ!

Μια ΠΡΟΔΟΣΙΑ που θα έχει τη «σφραγίδα» της οικογένειας Μητσοτάκη!
Ένα απ’ τα χαρακτηριστικά της Ντόρας, είναι η ειλικρίνεια μέχρι κυνικότητας σε κάποια θέματα – και σ’ αυτό μοιάζει πολύ του πατέρα της.
Ποιο θα είναι, λοιπόν, το αποτέλεσμα της προσφυγής της Ελλάδος στη Χάγη για την επίλυση των ελληνοτουρκικών διαφορών, που ανακοίνωσε πομπωδώς πριν από λίγο καιρό ο Κούλης Μητσοτάκης;
Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η αδερφή του Κούλη στον γνωστό καθεστωτικό δημοσιογράφο των Νέων Γ. Παπαχρήστου, θα είναι το εξής:  
«Πρέπει να ξεφύγουμε από τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις του περασμένου αιώνα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα μεταξύ μας προβλήματα, να δούμε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή με άλλο μάτι, και να κατανοήσουμε ότι τυχόν προσφυγή στο δικαστήριο της Χάγης μπορεί μεν να έχει ως συνέπεια μερικές απώλειες για μας, όπως ας πούμε την ΑΟΖ του Καστελλορίζου, αλλά θα κατοχυρώσει τα δικαιώματα άλλων νησιών μας, όπως της Ρόδου ή της Λέρου».
Και βέβαια, η Ντόρα δεν είναι ούτε τυχαίο πρόσωπο, ούτε ανεύθυνο! Ξέρει πολύ καλά τι λέει και τα λέει για να προετοιμάσει την κοινή γνώμη για τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που έρχεται ολοταχώς και θα οδηγήσει στην συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου. Μια ΠΡΟΔΟΣΙΑ που θα έχει τη «σφραγίδα» της οικογένειας Μητσοτάκη!

ethnikismos.net