Στη σύλληψη 21χρονου, ο οποίος μετέφερε παράνομους μετανάστες με πολυτελές αυτοκίνητο προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ο 21χρονος αλλοδαπός συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, όπου αποβίβασε τους μετανάστες από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού που έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αλλοδαπών, Αστυνομίας, Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 30χρονο, ο οποίος μετέφερε παράνομα με το αυτοκίνητό του 15 μετανάστες, τέσσερις από τους οποίους ήταν ανήλικοι.
Ο αλλοδαπός οδηγός διερχόμενος από την περιοχή της Καβάλας και στη συνέχεια της Θεσσαλονίκης αγνόησε τα σήματα αστυνομικών, τελικά όμως στο κέντρο της πόλης, συνελήφθη μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει.






Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν τυπικά στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές, για να αφεθούν αμέσως ελεύθεροι να συνεχίσουν το έργο τους με τις πλάτες της κυβέρνησης Κούλη...