Σάββατο, Ιανουαρίου 25

Φυσική συνταγή για την αντιμετώπιση της αρτηριοσκλήρωσης

Φυσική συνταγή για την αντιμετώπιση της αρτηριοσκλήρωσης
Φυσική θεραπεία με τα κατάλληλα βότανα για την αντιμετώπιση της αρτηριοσκλήρωσης. Το ρόφημα που ακολουθεί θα αποδειχθεί χρήσιμο, αφού είναι κατάλληλο για τη βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας και την αρτηριοσκλήρωση.
Φυσική θεραπεία για αρτηριοσκλήρωση
θα χρειαστείτε:

Διαδικασία:

Καθαρίστε και ψιλοκόψτε τις σκελίδες του σκόρδου.
Πλύνετε καλά τα λεμόνια: Διαλύστε μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας σε νερό και πλύνετε με το μείγμα για να καθαρίσετε αποτελεσματικά τη φλούδα. Κόψτε σε φέτες, μαζί με τη φλούδα τους.
Οι ιδιότητες της φλούδας, είναι ένα ακόμη από τα οφέλη των λεμονιών: Μην πετάτε τις φλούδες λεμονιού 
Βάλτε σε ένα μπολ μαζί με το σκόρδο και ανακατέψτε καλά.
Σε μία κατσαρόλα βράζετε το νερό και προσθέτετε μαζί με το υπόλοιπα υλικά στο μούλτι. Ανακατέψτε καλά μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μείγμα.
Σουρώστε και κρατήστε το υγρό, τοποθετήστε σε γυάλινο μπουκάλι και διατηρήστε στο ψυγείο.
Tip: Αν σας απασχολεί η έντονη μυρωδιά του σκόρδου, πρέπει να γνωρίζετε πως το λεμόνι θα εξουδετερώσει την έντονη οσμή.
Εδώ αξίζει να θυμίσουμε και τη φαρμακευτική αξία του σκόρδου στα καρδιαγγειακά 
την αντιπηκτική τους δράση Σκόρδα-Κρεμμύδια και η επίδρασή τους στην πήξη του αίματος 
αλλά και την γενικότερη θετική τους επίδραση σε ολόκληρο των οργανισμό: Σκόρδο: Θεραπευτικό για όλες σχεδόν τις ασθένειες 

Οδηγίες:

Η συνταγή μας είναι έτοιμη, θα πρέπει να πίνετε καθημερινά 50 ml από το υγρό, πριν ή μετά από κάθε γεύμα.
Η αρτηριοσκλήρωση θα υποχωρήσει και τα πρώτα σημάδια θα τα διαπιστώσετε μέσα σε 3 εβδομάδες. Ακολουθήστε τη θεραπεία για διάστημα τριών εβδομάδων. Αμέσως μετά κάνετε αποχή για περίπου 8 ημέρες και ύστερα μπορείτε να επαναλάβετε τη θεραπεία.
Μετά και τη δεύτερη δόση, το σώμα θα είναι προστατευμένο από αρτηριοσκλήρωση για ένα χρόνο τουλάχιστον. Μπορείτε να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μία φορά το χρόνο.
Η φυσική θεραπεία που περιγράψαμε παραπάνω, δρα συμπληρωματικά στην αντιμετώπιση της αρτηριοσκλήρωσης. Πάντα ο γιατρός έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Γιαυτό πρέπει να συμβουλεύεστε πρώτα έναν ειδικό για να σας κατευθύνει σωστά, ανάλογα με την πάθηση σας.
Πηγή: www.votanonkipos.gr   
“Τροφή-Φάρμακο”: Για να απαλλαγείτε από όλη την παραπάνω κατάσταση, αλλά και τους κινδύνους που εγκυμονεί, σας προτείνω μία φόρμουλα υγιείας (Μελέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών) η οποία αποτελείται από 3 συστατικά..
Πυκνογενόλη: (καθαρίζει με απόλυτη ασφάλεια τις αρτηρίες σας προφυλάσσοντας έτσι από εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια). Σημειώνω εδώ, πως ΔΕΝ υπάρχει τίποτα άλλο παγκοσμίως, είτε φυσικό είτε συνθετικό, που να έχει αυτήν την απίθανα σημαντική δράση και ΧΩΡΙΣ παρενέργειες, που έχει ο φλοιός του πεύκου (πυκνογενόλη) και για αυτό προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου αποδείξει το αντίθετο!
τζίνγκο μπιλόμπα (κυκλοφορικό, μέχρι και τριχοειδή αγγεία του εγκεφάλου) και
εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (σούπερ αντιοξειδωτικό και ωφέλιμο για την καρδιά)
σε συνδυασμό όλα μαζί ώστε να εξασφαλίσετε την υγιεία των αγγείων, της καρδιάς, του εγκεφάλου και πολλών ακόμη ζωτικών οργάνων.
Το συγκεκριμένο εάν συνδυαστεί και με την λήψη φυκιών A.F.A, τα οποία επιδρούν στην ελαστικότητα των αρτηριών, αλλά και ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, ως συμπληρώματα διατροφής, θα έχει σχετικά σύντομα (ανάλογα με το χρονικό διάστημα που υφίσταται το πρόβλημα), θετικά αποτελέσματα.
Για περισσότερες πληροφορίες για την δράση τους και για να την αποκτήσετε επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com
https://www.proionta-tis-fisis.com/fysiki-syntagi-

Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.