Πέμπτη, Ιανουαρίου 2

Η Τουρκία έχει υποδομές για να απορροφάει καινοτομίες, η Ελλάδα όχι


ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Ενα κεφάλι μικρό δεν τα χωράει όλα σε ένα σώμα που ψιλοχορταίνει.
Ετσι αν σκάσουν κάποιες νέες ιδέες για αορατότητα των F16 σε ραντάρ πέραν των ηλεκτρονικών αντιμέτρων που έχει και το F35, η Τουρκία εύκολα θα τις αντιγράψει χωρίς να πληρώσει πεντάρα.
Η έκδοση Viper των F16 που κάνει η Ελλάδα θα αποδειχτεί άνευ αντικειμένου. Αυτό μας λέει πως είναι κουτό να κτίζεις στην άμμο παλάτια με ηλίθιους και άχρηστους τενεκέδες.
Μεγάλη γιορτή. Ένα απλό παράδειγμα


Η Προύσα (Τουρκικά: Bursa, Μπούρσα) είναι η πρωτεύουσα της ομώνυμης Περιφέρειας Προύσας στη Βορειοδυτική Τουρκία. Με πληθυσμό 2.562.828 κατοίκους (2018)[1], είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας. Η πόλη είναι γνωστή για τα χιονοδρομικά κέντρα του όρους Ουλού (= Όλυμπος της Μυσίας), τα μαυσωλεία των Οθωμανών Σουλτάνων, και την εύφορη πεδιάδα που την περιβάλλει.

Η Προύσα είναι η καρδιά της Τουρκικής αυτοκινητοβιομηχανίας, όπου η Ιταλική FIAT και η Γαλλική Renault έχουν τα εργοστάσια τους. Τα μοντέλα της FIAT και της Alfa Romeo κατασκευάζονται από την Tofaş.

Tρομακτικό; Καθόλου.

Και η Ελλάδα; Ποια Ελλάδα; Με κομματικές προσλήψεις, με θανατηφόρα πλεονάσματα προσπαθεί να επιβιώσει...Ως πρόβατα επί σφαγήν στην Χάγη.
 https://zcode-gr.blogspot.com