Δευτέρα, Ιανουαρίου 20

Ο.Υ.Α ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε δύο κινήσεις Ματ . Κάντε της

Α- Προγραμματίστε επίσημη συνδιάσκεψη στην Αθήνα για την Λιβύη ή δώστε αυτή τη διάσταση στο Παρίσι την 29η Ιανουαρίου
Η ΕΕ πρέπει να γυρίσει σελίδα αλλιώς θα χαθεί . Ας βοηθήσει η Ελλάδα σ αυτό. Ιδού η ευκαιρία . Η Γαλλία θέλει μια Ελλάδα περιφερειακή δύναμη εγγύησης και σταθερότητας ,η σημερινή Ελλάδα χρειάζεται μια πρωταγωνίστρια Γαλλία στην ΕΕ ώστε να περιθωριοποιηθεί η Γερμανία
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ αυτήν την εξέλιξη για να υλοποιήσουμε την 4η φάση του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ η Ελληνική αυτοκρατορία αντεπιτίθεται »
Η Αμερική – που θέλει μια αποσυντονισμένη ΕΕ – σ αυτή την φάση έχει πολλούς λόγους να βοηθήσει τον Χάφταρ .
Β- Η Γερμανία θα προτάξει στη σύσκεψη για την Λιβύη το φόβο για νέες μεταναστευτικές ροές από την Λιβύη για να δικαιολογήσει επέμβαση για τάχα κατάπαυση του Πυρός προκειμένου τούτο να αποφευχθεί . Αυτό ευνοεί ακούσια το σχέδιο της Τουρκίας και όχι μόνο και ¨μυρίζει ¨ επέμβαση του ΝΑΤΟ ( όπως το 2011 ) στην Λιβύη . Μαντέψτε ποια χώρα θα πάει με τα χαράς ως ΝΑΤΟ
Ήρθε η ώρα λοιπόν του Αραβικού συνδέσμου . ΑΥΤΟΣ νομιμοποιείται να αποστείλει «ειρηνευτική δύναμη » στη Λιβύη .
Προσοχή όμως , η Ιταλία αναζητάει εναγωνίως ρόλο στην υπόθεση τη Λιβύης ( είχαν παλιότερα αποικία εκεί ) . Μπορείτε να την ενθαρρύνεται έως την 11η Φεβρουαρίου .
Είχαμε προειδοποιήσει, 24 Οκτωβρίου 2019 . “ Εάν θα πρέπει να ηττηθούν γεωπολιτικά οι ΗΠΑ και η Γερμανία , προκειμένου να ακυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών , ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ! ”
Όλα πλέον συνδέονται μεταξύ τους !!
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ( Ερχόμαστε )

 triklopodia.gr