Τετάρτη, Ιανουαρίου 8

Σούπερ Ισχυρά Γιατρικά για την Θεραπεία Οστών και Αρθρώσεων

Σούπερ Ισχυρά Γιατρικά για την Θεραπεία Οστών και Αρθρώσεων
Σούπερ Ισχυρά Γιατρικά για την Θεραπεία Οστών και Αρθρώσεων
Οι χρόνιοι πόνοι των οστών και των αρθρώσεων συνήθως εμφανίζονται ως αποτέλεσμα κακής λίπανσης και φλεγμονής. Επίσης, το γήρας μπορεί να είναι η αιτία του παρατεταμένου πόνου στα οστά και τις αρθρώσεις.
Υπάρχουν βέβαια και ορισμένοι άλλοι παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν πόνους των οστών και των συνδέσμων τους, συμπεριλαμβανομένης της αρθρίτιδας
, της οστεοαρθρίτιδας, και της ουρικής αρθρίτιδας.
Δείτε και 
Αρθρίτιδες. Οστεοαρθρίτιδα, ποδάγρα ή ουρική αρθρίτιδα και ρευματοειδής αρθρίτιδα

Το θετικό είναι, ότι έχουμε μια αποτελεσματική, φυσική θεραπεία που μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε ανακούφιση από αυτούς τους πόνους και είναι πολύ απλό για να την προετοιμάσετε.

Το τζίντζερ  και ο κουρκουμάς είναι τα κύρια συστατικό σε αυτή τη συνταγή.

Και τα δύο μπορούν να μειώσουν τις φλεγμονές και να ενισχύσουν την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, έτσι ώστε το σώμα σας να μείνει μακριά από μολύνσεις, όπως και λόγω των ισχυρών αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων που έχουν.
Δείτε Τζίντζερ – Ginger· 9 ανυπέρβλητοι λόγοι για να το βάλετε στη ζωή σας!
και Κουρκούμη ή κουρκουμάς: Το περιζήτητο μπαχαρικό!

υπόψιν όμως, και τα δύο ΔΕΝ τα χρησιμοποιούμε στις παρακάτω περιπτώσεις: Προσοχή: Κουρκουμάς και παρενέργειες – Πότε να τον αποφεύγετε

Συστατικά:

Οδηγίες:

Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να τρίψετε τον κουρκουμά και το τζίντζερ. Στη συνέχεια, βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.

Χρήση:

Θα πρέπει να καταναλώνετε 50-60ml του με αυτού, τρεις φορές την ημέρα.
Φροντίστε να το καταναλώνετε τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα. Επίσης, αν το μείγμα σας φαίνεται ή γίνεται πολύ παχύ με πάροδο του χρόνου, μπορείτε να το αραιώσετε με λίγο καθαρό πόσιμο νερό.

Μια άλλη συνταγή που επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε:

Συστατικά:

Διαδικασία

Φτιάχνετε ένα απλό ρόφημα με όλα αυτά τα βότανα σε ίσες ποσότητες, το οποίο θα σας βοηθήσει στην ενίσχυση και την αναγέννηση των οστών, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την επιδιόρθωση των κατεστραμμένων αρθρώσεων σας.
Σημείωση: Είναι πολύ σημαντικό να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε από τα παραπάνω. 
«Τροφή-Φάρμακο»: Τα ΦΥΣΙΚΆ συμπληρώματα επιλογής που διαθέτω για την περίπτωση αφορούν, με τον πολύ ωφέλιμο συνδυασμό υαλουρονικούMSMγλυκοζαμίνης και χονδροϊτίνης (από καρχαρία): Γλυκοζαμίνη-Χονδροϊτίνη: Λιπαίνουν ΦΥΣΙΚΆ τις αρθρώσεις, αναγεννούν τον αρθρικό χόνδρο
ή ένα πραγματικά δραστικό κολλαγόνο, σε συνδυασμό με χονδροϊτίνη, τα οποία ωφελούν ιδιαίτερα περιπτώσεις αρθρίτιδας και όλων τον προβλημάτων στις αρθρώσεις, ενώ ταυτόχρονα Χτίζει και επαναδομεί την μεσοκυττάρια ουσία των οστών. 

ΚΑΙ τα δύο έχουν προκύψει από μελέτες του πανεπιστημίου Αθηνών

– Απολύτως απαραίτητα, τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα: Μειώνουν την παραγωγή ουσιών στον οργανισμό οι οποίες προάγουν τη φλεγμονή και την αυξημένη ευαισθησία στον πόνο. Ταυτόχρονα προάγουν τη σύνθεση ουσιών που έχουν αντιφλεγμονώδη και επουλωτική δράση.
Ενώ παράλληλα συντελούν στην αύξηση των επιπέδων ασβεστίου στα οστά και κατά συνέπεια συντελούν στην προφύλαξη της πυκνότητας των οστών και την μείωση του κινδύνου παρουσίας οστεοπόρωσης.
– τα φύκια AFA, Που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας για θρεπτικές ουσίες και ταυτόχρονα, θα φροντίσει να παραμείνει σε αλκαλικό ph το εσωτερικό περιβάλλον μας, ώστε να μην χρειάζεται να «τραβήξει» ασβέστιο από τα οστά για να διατηρήσει την οξεοβασική ισορροπία.
– το Πρωτόγαλα ή Colostrum: Που Βοηθά στην ανάπτυξη και τον σωστό σχηματισμό των οστών, αλλά ΚΑΙ στην ανάλπασή τους
Όσοι ενδιαφέρεστε, για οποιοδήποτε από τα παραπάνω συμπληρώματα διατροφής, επικοινωνήστε στο μέιλ: life@proionta-tis-fisis.com

Πηγή: Health And Healthy Living
Παρακαλώ, τυχόν αναδημοσίευση με σαφή αναφορά σε:
Ελεύθερη μετάφραση και επιμέλεια: proionta-tis-fisis.com
Σούπερ Ισχυρά Γιατρικά για την Θεραπεία Οστών και Αρθρώσεων