Σάββατο, Ιανουαρίου 11

Προσοχή! Για ποια ζώδια έρχεται «μαύρη μέρα». Ο Κώστας Λεφάκης κάνει μεθεόρτιες προβλέψεις και προειδοποιεί. Ενημερώσου…

1
Η Πανσέληνος της Παρασκευής στον Καρκίνο ευθύνεται για τις αναστατώσεις της εβδομάδας σε θέματα που αφορούν την συναισθηματική υπόσταση πολλών ανθρώπων, αλλά και θεμάτων που δημιουργούνται εξ αιτίας της οικονομικής κατάστασης, ή της έκθεσης σε ρητορικές που μειώνουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση των πιο ασθενών κοινωνικών ομάδων.
Δες τα ζώδια αναλυτικά:

Τι θα συμβεί την αυριανή ημέρα και γιατί θα είναι «μαύρη» για συγκεκριμένα ζώδια; Ο κορυφαίος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης κάνεις τις μεθεόρτιες προβλέψεις του και προειδοποιεί!
Η Πανσέληνος της Παρασκευής στον Καρκίνο ευθύνεται για τις αναστατώσεις της εβδομάδας σε θέματα που αφορούν την συναισθηματική υπόσταση πολλών ανθρώπων,
αλλά και θεμάτων που δημιουργούνται εξ αιτίας της οικονομικής κατάστασης, ή της έκθεσης σε ρητορικές που μειώνουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση των πιο ασθενών κοινωνικών ομάδων.
Δες τα ζώδια αναλυτικά: 
Κριός
Καλείστε τώρα, μετά τις γιορτές, να οργανώσετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα που προβλέπεται αρκετή και ποικίλη αυτή την περίοδο. Παράλληλα αισθάνεστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, θερμόαιμοι και ανυπόμονοι και αυτό σας οδηγεί σε προστριβές ή έντονες συναισθηματικές συγκρούσεις με τους άλλους και καθόλου απίθανο με τον εαυτό σας. Σας συμφέρει όμως να μετριάσετε τις προσδοκίες σας και να αναπτύξετε την υπομονή που σας λείπει. Μετρήστε αλλιώς τον χρόνο και μην ξεπερνάτε τα όρια της αντοχής των άλλων.
Ταύρος
Οι άνθρωποι που βρίσκονται πάρα πολύ κοντά σας ή τα μέλη της οικογένειας σας, φαίνεται πως σας προκαλούν με την στάση τους και εσείς δεν διστάζετε να ανταποδώσετε. Ακόμα, άλυτα θέματα και συναισθήματα που έχουν τις ρίζες τους στο άμεσο παρελθόν είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια και να πυροδοτήσουν συναισθηματικά ξεσπάσματα και αδικαιολόγητες πράξεις. Συμβαδίστε με το κλίμα της εποχής και μην επεμβαίνετε σε εξελίξεις που δεν μπορούν να σταματήσουν.
Δίδυμοι
Οι ερωτικές και αισθηματικές σας σχέσεις θα περάσουν μέσα από μια περίοδο αλλαγών στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς. Σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση ένα είδος αναγέννησης θα της δώσει μια καινούργια κατεύθυνση. Σε μια άλλη περίπτωση μπορεί να παρατηρηθεί μια ένταση στα συναισθηματικά ή οποία μπορεί να οδηγήσει σε προσωρινή διακοπή ή και χωρισμό. Ενεργοποιηθείτε στα επαγγελματικά για να κερδίσετε έδαφος στα οικονομικά.
Καρκίνος
Καταστάσεις οι οποίες πολύ πιθανόν να είναι άμεσα συνδεδεμένες με το σπίτι ή τους συγγενείς θα προσπαθήσουν να περιορίσουν την αίσθησή σας για αισθηματική ανεξαρτησία. Κάτι που πολύ πιθανόν να αλλάξει την συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους ή να σας κάνει υπερβολικά ευερέθιστους. Είναι προς το συμφέρον σας να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία, ακόμα και την ουδετερότητά σας σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν και δεν σας επηρεάζουν στην εργασία. Μην δίνετε και μην ζητάτε συμβουλές αυτήν την ρευστή περίοδο.
Λέων
Μπορεί να είστε ισχυρογνώμονες ή και πολύ πιεστικοί αυτή την περίοδο, αλλά μην προσπαθείτε να επηρεάσετε τους άλλους που δεν ενδιαφέρονται γι’ αυτά που λέτε και προσπαθήστε να αποφύγετε να γίνεστε δογματικοί και άκαμπτοι στον τρόπο που σκέπτεστε. Μπορεί επίσης να συναντήσετε άτομα που προσπαθούν εκείνα να σας πείσουν για την άποψή τους. Επωφεληθείτε από μικρές ευκαιρίες να δημιουργήσετε καινούργιες προοπτικές προόδου και να αναγνωριστείτε στο κοινωνικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον.
Παρθένος
Βελτιώνεται σταδιακά το κλίμα γύρω σας, αλλά πρέπει κι εσείς να αναλάβετε ευθύνες, να πάρετε πρωτοβουλίες και να πείσετε για την ορθότητα των απόψεών σας. Αρκετοί θα κάνετε τολμηρά βήματα όσον αφορά στην κάλυψη των συναισθηματικών σας αναγκών και οι περισσότεροι θα δείτε ότι έχετε πολλά περιθώρια βελτίωσης σε αυτόν τον τομέα. Ένα οικονομικό ζήτημα επανέρχεται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσει. Κερδίστε χρόνο και εργαστείτε συστηματικά για να καταφέρετε αυτά που επιδιώκετε
Ζυγός
Η περίοδος σας βρίσκει πιο αποφασισμένους αλλά και πιο ευάλωτους σε σχέσεις και καταστάσεις. Ωστόσο οι σχέσεις με τους άλλους θα γίνουν πιο αυθεντικές τουλάχιστον σε θέματα επικοινωνίας και θα αναζητάτε να ακούσετε, να ενημερωθείτε αλλά και να μεταβιβάσετε καινούργια πράγματα και απόψεις. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να βρείτε κάποιους καινούργιους φίλους που θα καλύπτουν περισσότερο τις ανάγκες σας. Φροντίστε να μην εθελοτυφλείτε και να υπερασπιστείτε καλύτερα τη θέση και τις απόψεις σας.
Σκορπιός
Εξωτερικεύστε τις σκέψεις σας και επιδιώξτε καλύτερη αισθηματική ζωή. Ο σύντροφός σας επηρεάζεται από τη δική σας στάση σε ορισμένα ζητήματα και ίσως επιδιώξει να κρατήσει μια απόσταση ασφάλειας από τα δικά σας θέματα. Μην τον παρεξηγείτε και μην εναντιώνεστε αντίστοιχα στις δικές του ανάγκες. Οικονομικά χρειάζεται να τακτοποιήσετε ένα ζήτημα που εκκρεμεί εδώ και καιρό και που χρειάζεται να πάρετε μια σημαντική και όχι εύκολη απόφαση. Το προσωπικό σας περιβάλλον επηρεάζει την αποτελεσματικότητά σας σε κάποιους νευραλγικούς τομείς της ζωής σας.
Τοξότης
Όσο και αν έχει καθιερωθεί έτσι, η εποχή δεν αποτελεί ορόσημο για εσάς. Αντίθετα σας αναγκάζει να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να θέσετε τις ανάγκες σας επί τάπητος και να λειτουργήσετε με ρεαλισμό. Οι πρόσφατες αλλαγές στη ζωή σας, είτε αυτές αφορούσαν ανθρώπους, είτε εργασία, είτε την κοινωνική σας ζωή, σας κάνουν πιο επίμονους στην αναζήτηση ενός σταθερού άξονα ανάπτυξης και ευημερίας. Το θέμα είναι να είστε εσείς ευχαριστημένοι με τις επιλογές και τις προοπτικές σας.
Αιγόκερως
Ο Ερμής μαζί με τους άλλους πλανήτες στο ζώδιό σας, ενισχύει την επικοινωνία, την τόλμη και την αποτελεσματικότητά σας. Ο Άρης όμως από τον Τοξότη επηρεάζει την κρίση σας και φέρνει αρκετά απρόοπτα στις επιδιώξεις σας. Αν λειτουργήσετε προσεκτικά, πρακτικά και μελετημένα, τότε θα μπορέσετε να καθαρίσετε το δρόμο σας από τα τεχνητά εμπόδια που βρίσκονται εκεί. Κερδίστε την εμπιστοσύνη, ή την εκτίμηση ενός σημαντικού ανθρώπου, προβάλλοντας ικανότητες και ταλέντα.
Υδροχόος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ενισχύει τη δημοτικότητα και την ευστροφία σας. Είναι η περίοδος που μπορείτε να γίνετε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στις επιδιώξεις σας, αρκεί να μπορέσετε να απομονώσετε τους κινδύνους και την τυχόν αρνητική επιρροή των απαισιόδοξων του περιβάλλοντός σας. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει κατά κάποιο τρόπο, ενώ και ο παράγοντας της τύχης θα ενεργοποιηθεί κατά περίσταση αυτήν την εβδομάδα. Είναι καλύτερα να μην αναλώνεστε σε συζητήσεις και να περάσετε σε πιο ρεαλιστική συμπεριφορά
Ιχθύες
Επιμείνετε στα σχέδιά σας και μην αλλάζετε την τακτική σας. Λειτουργήστε μεθοδικά και προνοητικά και έχετε λίγη περισσότερη υπομονή από ότι συνήθως. Προστατέψτε τα στρατηγικά σας πλεονεκτήματα στην εργασία, πλησιάστε δυνητικούς πελάτες οι ελεύθεροι επαγγελματίες και ξεκαθαρίστε ένα ακανθώδες ζήτημα με κάποια δημόσια υπηρεσία, ή κάποιον συνεργάτη σας. Όλα μπορούν να συμβούν αν τα μεθοδεύσετε σωστά και αν διακρίνετε την κατάλληλη στιγμή για να τα επιχειρήσετε
oroskopos.gr

 patkiout.gr/