Τρίτη, Ιανουαρίου 14

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΦΥΤΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΡΟΥΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Ξεσηκώθηκαν οι ντόπιοι στο Κυψελοχώρι Τεμπών κατά της δημιουργίας hot spot !!!--ΑΡΓΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ....
Άρον άρον «τα μαζεύει» η κυβέρνηση σχετικά με τη δημιουργία δομής προσφύγων στο στρατόπεδο «Υπολοχαγού Ζιώγα Αργυρίου» στο Κυψελοχώρι του Δήμου Τεμπών...

Άρον άρον «τα μαζεύει» η κυβέρνηση σχετικά με τη δημιουργία δομής προσφύγων στο στρατόπεδο «Υπολοχαγού Ζιώγα Αργυρίου»
στο Κυψελοχώρι του Δήμου Τεμπών
Υπενθυμίζεται πως μετά την έκτακτη υπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο υπουργείο Εσωτερικών αποφασίστηκε μία από τις δομές που θα λειτουργήσουν στη Θεσσαλία, προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα νησιά του Αιγαίου, να είναι στο συγκεκριμένο στρατόπεδο.
Η κυκλοφορία της συγκεκριμένης είδησης προκάλεσε άμεσα αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία.
 Ετσι, χθες, σε ακόμα μία έκτακτη σύσκεψη, η οποία έγινε το απόγευμα για το συγκεκριμένο ζήτημα στο υπουργείο Εσωτερικών παρουσία των βουλευτών του νομού Μ. Χαρακόπουλου, Χ. Κέλλα και Σ. Μπίζιου και του δημάρχου Τεμπών Γιώργου Μανώλη, εκφράστηκαν οι έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να κάνει ένα βήμα πίσω και να επανεξετάσει το θέμα.
Αντίθετοι
«Εμείς είμαστε κάθετοι στη δημιουργία της δομής. Καταρχάς δεν μπορεί να λειτουργήσουν δύο δομές προσφύγων μέσα στον νομό Λάρισας.
Δεν υπάρχει η αναλογικότητα που ενστερνίζεται η κυβέρνηση για τη διασπορά των προσφύγων.
Επίσης, το μέρος που είναι να δημιουργηθεί η δομή είχε ξαναλειτουργήσει το 2016 και απαξιώθηκε από τους ίδιους τους πρόσφυγες.
Είναι απομονωμένη, δεν έχει συγκοινωνία, το καλοκαίρι έχει πολλή ζέστη, δεν έχει νερό» αναφέρει στη «δημοκρατία» ο δήμαρχος Τεμπών.
Ο ίδιος τονίζει πως λίγους μήνες πριν ο κ. Χρυσοχοΐδης τον είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα γίνει δομή στο στρατόπεδο του Κυψελοχωρίου.
Σημειώνεται πως χθες, τη στιγμή που ο δήμαρχος Τεμπών ενημερωνόταν από την κυβέρνηση, οι κάτοικοι του Κυψελοχωρίου βγήκαν στους δρόμους, ώστε να βροντοφωνάξουν την αντίθεσή τους στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.
ΠΗΓΗ

 shmantikanea.