Τετάρτη, Ιανουαρίου 29

ΝΔ: «Η αντιμετώπιση του παρακράτους στη Δικαιοσύνη δεν είναι κομματική υπόθεση αλλά ζήτημα δημοκρατίας»

 "Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες που κατέθεσε ο κ. Αθανασίου (μετά τις καταθέσεις Ράικου και Αγγελή) παραπέμπουν στη λειτουργία ενός παρακράτους στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης που θυμίζει σκοτεινά καθεστώτα κι όχι ευρωπαϊκό κράτος δικαίου. 

Ενός παρακράτους που φέρονται ως πρωταγωνιστής ο κ. Παπαγγελόπουλο και ενορχηστρωτής ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Η αντιμετώπιση αυτού του παρακράτους δεν είναι κομματική υπόθεση. Είναι ζήτημα δημοκρατίας».





Παρακράτος στο εσωτερικό  της "δικαιοσύνης";;;
Να κρίνουμε και από την πρόεδρο της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ...; 
'Το πρακράτος" που προάγει σε πρώτη πολίτη, ο Μητσοτάκης... και θα ψηφίσουν τα σάπια κόμματα;;;
Κι έχει το θράσος η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, να μιλάει για... δημοκρατία;;; 


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Για ποιά δημοκρατία μιλάτε;;;
Αυτή που βρωμάει πτωμαϊνη;;;
Κι όπως είχε πει ο Μπέρναντ Σω: "Η πραγματική Δημοκρατία, έχει αλωθεί από ένα κακέκτυπό της, το οποίο μας εξασφαλίζει, πως δεν πρόκειται να κυβερνηθούμε ποτέ από άτομα καλύτερα από εκείνα που μας αξίζουν"..

ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ, ΑΥΤΗ Η... "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.






Με ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απαντάει στις καταγγελίες του Παναγιώτη Αθανασίου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει με ανακοίνωση της, «Η αντιμετώπιση του παρακράτους στη Δικαιοσύνη δεν είναι κομματική υπόθεση αλλά ζήτημα δημοκρατίας».


Χαρακτηριστικά αναφέρεται:

«Ένας ακόμα κορυφαίος εισαγγελικός λειτουργός, ο τέως Οικονομικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου, έρχεται να προστεθεί σε εκείνους που κατήγγειλαν τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για σκοτεινές μεθοδεύσεις κατά πολιτικών αντιπάλων της τότε κυβέρνησης αλλά κι επιχειρηματιών και δημοσιογράφων. 

"Την εξουσία που έχω σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν την είχα ποτέ στη ζωή μου" δήλωνε σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου, ο Δ. Παπαγγελόπουλος.


Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες που κατέθεσε ο κ. Αθανασίου (μετά τις καταθέσεις Ράικου και Αγγελή) παραπέμπουν στη λειτουργία ενός παρακράτους στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης που θυμίζει σκοτεινά καθεστώτα κι όχι ευρωπαϊκό κράτος δικαίου. Ενός παρακράτους που φέρονται ως πρωταγωνιστής ο κ. Παπαγγελόπουλο και ενορχηστρωτής ο ΣΥΡΙΖΑ. Η αντιμετώπιση αυτού του παρακράτους δεν είναι κομματική υπόθεση. Είναι ζήτημα δημοκρατίας».

Πηγή

 https://attikanea.blogspot.com/2020/01/blog-post