Κυριακή, Ιανουαρίου 12

Για σάκκο του μπόξ ψάχνει για ΠτΔ ο Πρωθυπουργός της Εθνικής Ηττας


(έτσι πιάνουν τις κατσαρόλες απο τα χερούλια, όχι του “γκόμενους”)
ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠτΔ
ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ
Το ζαβό απο τη Κρήτη ψάχνει για ΠτΔ, “κάτι” που να το βρίζουν όλοι συνέχεια για να ξεχασθεί η Εθνική Ηττα την οποία δεν “περίμενε”, όπου το 1/3 της Ελληνικής ΑΟΖ χάθηκε. Δεν θα ακολουθήσω στο επικοινωνιακό παίγνιό του τον καναπέ της Μαγείρισας απο την Κρήτη. Με ενδιαφέρουν οι έξω και όχι οι γλάστρες και τα βόδια εντός της χώρας.

Ο Μητσοτάκης είναι ψεύτης, ανίκανος, ένας ακόμη οικονομικός δολοφόνος, πρωταθλητής στη διαπλοκή, με τα ΜΜΕ να συγκαλύπτουν όσα δεν κάνει. ΟΛΟΙ μαζί είναι μια παρέα.
Σκατά δημοκρατία έχει η χώρα. Δέστε την περίπτωση των φίλων του Δημητριάδη του ανηψιού του Μητσοτάκη, τη περίπτωση Διώτη, τα PSI, τα κόκκινα δάνεια, τη Στρογγύλη, τις αλιευτικές ζώνες που ο Βενιζέλος με τους έξι μήνες στη πλάτη αγνοούσε κοκ.
Αγνωστο για ΠτΔ δεν μπορεί να προτείνει το Μητσοτάκι. Θα ψαχτούν άλλα πράγματα (μέχρι DNA test). Γνωστό πάλι είναι επικίνδυνο, αφού δεν υπάρχει κανένας πολιτικός που να μη πρέπει να περάσει απο ειδικό δικαστήριο. Aυτό δείχνει ως λογική επιλογή τον Παυλόπουλο, για να μη προστεθούν στη καρέκλα που συμβολίζει το Ελληνικό κράτος και άλλες κουράδες της διαπλοκής, ντόπιας και γειτονικής…
Στην Ελλάδα φοβούνται τους Ελληνες του εξωτερικού, γιατί βγάζουν βρώμες για τους μέσα. Θέλουν να τους μπουκώσουν. Για όσους ζούν έξω αυτά που γίνονται στην Ελλάδα είναι ευδιάκριτα.
Η παρέα δίνει Ελλάδα συνέχεια… και εσείς κοιμάστε όρθιοι.  Χέστηκα.
Ο MΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΗΔΗ ΜΙΚΡΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Θα πάμε σε διεθνές δικαστήριο να πάρουμε πίσω την ΑΟΖ που οριοθέτησε ο Ερντογάν; Αυτό στήνει με τους Αμερικανούς το Μητσοτάκι.
Mόνο αυτός και η Μαγείρισα απο τη Κρήτη θα το αποδεχόνουσαν αυτό, που της έδωσαν και βραβείο Ιπεκτσί  οι Τούρκοι για να βγεί μετά χωρίς τυπικά προσόντα, να τη ψηφίσετε.
Για ποιά αξιοκρατία μιλάει το Γραφείο Επενδύσεων και Κουλοχέρηδων Ελληνικού του Μαξίμου;
  • Το δίπλωμα δικηγόρου το έστειλαν στο πατέρα Μητσοτάκη στη Βουλή οι “καλύτεροι” απο το Παν. Αθηνών… Δεν μπορούσε να το πάρει.
  • Χωρίς δίπλωμα γίνεσαι καθηγητής Δημοσιογραφίας σε ΑΕΙ ή σε ιδιωτικό ΤΕΙ; Φυσικά. Βλέπε Ελλάδα. Βλέπε Νέα Δημοκρατία.  Οι σοβαροί…
Και στο ΣΥΡΙΖΑ όμως η διαπλοκή έχει άκρες…
  • Το Κουτί της Πανδώρας σβύνει άρθρα στα οποία μίλαγε κατά συγκεκριμένου υποψηφίου για ΠτΔ με ασπρόμαυρη Χοντρή φωτογραφία.
Η χώρα είναι τρία Λαγούμια του Westminster σε μικρογραφία

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ
  1. Απαξ και ξεκίνησα την ιστορία με τις RCS των F16, το έργο θα συνεχιστεί.  ΑΠΟΛΥΤΩΣ και ΑΝΥΠΕΡΘΕΤΩΣ.
  2. Η τεχνολογία stealth δεν υπάγεται στα πυρηνικά όπλα, όπως και οι ανακλαστήρες θερμότητας… μάλλον…
Κανείς στο εξωτερικό να μη σκέφτεται πως η Ελλάδα θα συνεχίσει με αυτή τη δοτή διακυβέρνηση της χώρας. Να τους πάρουν στις ΗΠΑ αν εκτιμούν τόσο πολύ τα μπαγιάτικα μύδια! Να τους βάλουν στα παντοπωλεία να δούμε ποιός θα τους αγοράσει. Θέλουν και γιορτή κοροϊδία στους χαζούς για το 1821.
ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Ο Παγιάτ να περιορίσει τις συνεντεύξεις του. Τα ψέμματα που λέει για ανάπτυξη της χώρας απο το Μητσοτάκι και τον  λόγο που τα λέει είναι ορατά. Με τον Τράμπ έκαναν την Ελλάδα Αφρική και τον Παυλόπουλο των μνημονίων (που ΔΕΝ ήξερε τί σημαίνει σαν νομικός αναγκαστικός νόμος και έλεγε παραμύθια στη Βουλή για το Αγγλικό Δίκαιο), να λέει “ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε”! Με το αζημίωτο;
ΜΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΟΝΟ
Μετά τη δολοφονία Σουλευμανί απο τις ΗΠΑ, την απόπειρα δολοφονίας του Ερντογάν απο τις ΗΠΑ με πραξικόπημα, ο Ελληνικός λαός κατάλαβε ποιός ήταν ο αρχηγός - support της 17 Νοέμβρη. Ιδια μεθοδολογία και στόχος ο ίδιος, η αποσταθεροποίηση.
Στην Ελλάδα δεν εχει γίνει κατανοητό πως το ρόλο του καλού και του κακού τον παίζουν οι ίδιοι, όπως και το ρόλου του έξυπνου και του χαζού. Ολα αυτά υπάρχουν για να στρίβουν τα πρόβατα. ΑΛΛΑ στην Ελλάδα το παιγνίδι αυτό κάηκε. Τόκαψα.
Ο καθένας στον δρόμο του πλέον.
https://zcode-gr.blogspot.com/2020/01/blog-