Σάββατο, Ιανουαρίου 11

ΩΙΜΕ! Το ΠΡΟΣΩΠΟ της Βανδή χωρίς φίλτρα και ρετούς!!!



Δέσποινα Βανδή, είναι μια από τις πιο σέξυ και αγαπημένες τραγουδίστριες του ελληνικού πενταγράμμου που σε κάθε της εμφάνιση μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Η diva της μουσικής, μίλησε στο περιοδικό People για την ηλικία της και πώς αντιμετωπίζει τον χρόνο που περνά. Η ίδια απάντησε:
Την ηλικία μου τη λέω από τα 25 μου. Ο χρόνος με αγχώνει μόνο ως προς τα πράγματα που θα ήθελα να κάνω και σκέφτομαι αν θα προλάβω. Έχω τόση διάθεση, τόση ενέργεια για τόσο πολλά, που δεν θέλω να με προλάβει ο χρόνος.

Όσον αφορά στην εικόνα, δεν μου αρέσει ιδιαίτερα που βλέπω πως αλλάζει το δέρμα, πως αλλάζει ο μεταβολισμός, με αποτέλεσμα η προσπάθεια που πρέπει να κάνω να είναι διπλάσια από ό,τι παλιότερα. Δεν θα μου συγχωρεθεί το φαγητό που θα φάω το βράδυ ή το λίγο παραπάνω κρασί που θα πιω. Με τσατίζει αυτό το πράγμα, αλλά τι να κάνω, θέλω να μεγαλώνω όμορφα.
Αν αργότερα χρειαστεί να επέμβω και πιο δραστικά με πλαστική, θα το κάνω. Αλλά δεν θα ήθελα να αλλάξει κάτι δραματικά στην εικόνα μου, θέλω να είμαι εγώ. ΟΚ, ξυπνάω το πρωί και βλέπω ρυτίδες στο πρόσωπό μου, αλλά τι να γίνει; Δεν μπορώ να είμαι όπως ήμουν στα 20. Μακάρι να μπορούσε να συμβεί, αλλά το αντιμετωπίζω με χαλαρότητα και αυτό.
Μεγάλωσε σε οικογένεια γκασταρμπάιτερ, δούλεψε πολύ για να κατακτήσει όσα έχει σήμερα. Έχει επιτρέψει στον εαυτό της να του πει μερικά «μπράβο» και τι απαντά αν τα έχει κάνει όλα σχετικά με τους επαγγελματικούς της στόχους;
«Τα τελευταία χρόνια, γιατί παλιότερα δεν το αντιλαμβανόμουν στο πλαίσιο που συνέβαινε, είναι αρκετές οι φορές που αισθάνομαι ικανοποίηση –αυτή είναι μία λέξη που μου ταιριάζει–, γιατί όταν δουλεύω πάνω σε κάτι, φτάνω το στόχο και τον κατακτώ. Αυτό με ενεργοποιεί και θέλω να πηγαίνω παραπέρα.
Σημασία έχει να κρατάμε τις μηχανές αναμμένες. Δεν έχω φτάσει στο σημείο να πω ότι τα έχω κάνει όλα. Έχω πάντα έναν ενθουσιασμό για τη ζωή σχεδόν εφηβικό, μεγαλύτερο κι από την κόρη μου. Κι αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να χάσω ποτέ»
Tην ίδια ώρα η Δέσποινα Βανδή, φαίνεται και στην πράξη να απολαμβάνει την ζωή και να γυμνάζεται εντατικώς. Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα γλυκό βίντεο με το λαμπραντόρ της να μην την αφήνει να “ιδρώσει” και να την γεμίζει χάδια.

https://freegossip.gr/oime-to-prosopo-tis-van