Δευτέρα, Ιανουαρίου 20

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ BLOGGERS: Χρειαζόμαστε επειγόντως ΔΙΚΑΣΤΕΣ σαν την πρ. Εφέτη ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ!

 Κάνω έκκληση προς όλους τους συναδέλφους bloggers,  που σέβονται τον εαυτό τους, αγαπούν την Πατρίδα και αγωνιούν για την σωτηρία της, να κάνουν την ίδια ανάρτηση.


 ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ... ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ... ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ... ΣΑΝ ΛΑΟΣ... ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.

ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ 301 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.


 Χρειαζόμαστε επειγόντως ΔΙΚΑΣΤΕΣ σαν την πρ. Εφέτη ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, αναλόγου ΗΘΟΥΣ με τον αείμνηστο ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΕΒΑ!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ;;;

Έχουμε χρέος, με συνεχείς και αλλεπάλληλες αναρτήσεις μας, να επαναφέρουμε το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, προκειμένου να καταστήσουμε σαφές στους ιθύνοντες, πως ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΕΦΕΤΗ ΔΙΚΑΣΤΗ, ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ.




Και μπορεί να αποσιωπήσατε τις καταγγελίες της και να τις εξαφανίσατε στα συρτάρια σας... μπορεί να την πετάξατε από τα δικαστικά έδρανα και να της στερήσατε το δικαίωμα να υπερασπιστεί την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ... ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!

Η ώρα της δικαίωσης της ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, δεν θ' αργήσει...


 Καλλιόπη Σουφλή

 
https://attikanea.blogspot.com/2019/03/bloggers.html