Παρασκευή, Ιανουαρίου 17

«BOMBEΣ» ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ: ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΚΑΙ…ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ «ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟ»

xrysoxoidis_intimenews
Παρέμβαση για το θέμα των επιθέσεων από τους καταληψίες στους αστυνομικούς στο Κουκάκι και τις αποφάσεις των εισαγγελέων που αποφάνθηκαν πως είναι πλημμέλημα και αφέθηκαν ελεύθεροι έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στην εκπομπή «10» της ΕΡΤ, σημείωσε ότι έχει δημιουργηθεί η πεποίθηση πως υπάρχει το «δικαίωμα του τσιμεντόλιθου» και πέταξε το γάντι στην αντιπολίτευση λέγοντας ότι ο κάθε πολίτης περιμένει να κάνει μια καταγγελία για τους τσιμεντόλιθους και όλα αυτά που σημειώθηκαν στο Κουκάκι.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Η απίστευτη ατάκα του Χρυσοχοΐδη για το λ@θρομεταναστευτικό!
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι «οι καταληψίες θα μπορούσαν να σκοτώσουν αστυνομικούς» και παρατήρησε ότι «ο εισαγγελέας έπρεπε να αξιοποιήσει και το τηλεοπτικό υλικό».
Ο υπουργός σημείωσε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της κρίσης αποδιοργανώθηκαν οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ και σημείωσε παράλληλα ότι επί ΣΥΡΙΖΑ αδρανοποιήθηκαν οι υπηρεσίες.
«Από την Πατησίων και κάτω, μέχρι τον Κολωνό και το Μεταξουργείο είχε να εμφανιστεί όργανο του κράτους πολλά χρόνια» παρατήρησε συγκεκριμένα και επανέλαβε την πεποίθηση του να αντιμετωπιστεί το θέμα των καταλήψεων.
Ο Υπουργός προστασίας πέταξε και μια σπόντα, μιλώντας για επώνυμους και συγκεκριμένα το παιδί κάποιου επώνυμου που μπορεί να είναι στο μπαλκόνι, μάλιστα τόνισε ότι οι επώνυμοι επηρεάζουν έτσι ώστε να μην υπάρχουν συνέπειες σε τέτοιες περιπτώσεις.
Από την μία είναι ο ανώνυμος αστυνομικός που δέχεται τον τσιμεντόλιθο, συνέχισε να λέει υπογραμμίζοντας και πάλι το πρόβλημα που δημιουργείται όταν σε τέτοιες ενέργειες εμπλέκεται κάποιος επώνυμος..makeleio.gr