Τετάρτη, Ιανουαρίου 1

Τα παγκόσμια brands έρχονται στην Ελλάδα και αλλάζουν το «παιχνίδι» της αγοράς

Τα παγκόσμια brands έρχονται στην Ελλάδα και αλλάζουν το «παιχνίδι» της αγοράς

Κορυφαίες εταιρείες έρχονται στην Ελλάδα εντός του 2020 ενώ ορισμένα brands εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες του 2019.
Δείτε παρακάτω τις εταιρείες που ήρθαν ή σκοπεύουν να έρθουν στην Ελλάδα τον επόμενο χρόνο.
ΚΙΚΟ Μilano

Μέχρι την άνοιξη του 2020 αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα η ιταλική εταιρεία καλλυντικών KIKO Milano, μετά τη συμφωνία της φέτος με τον επιχειρηματία, Σάμι Φάις.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα καταστήματα στη χώρα μας θα ανοίξουν σε ένα από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα καθώς και σε κεντρικό εμπορικό δρόμο της Αθήνας.
Τα «σούπερ μάρκετ των φτωχών»
Στην Ελλάδα σχεδιάζει να επεκταθεί μέσα στα επόμενα χρόνια και η βρετανική αλυσίδα χαμηλού κόστους «Poundland».
Η εταιρεία, σύμφωνα ρεπορτάζ των Financial Times ετοιμάζεται να ανοίξει συνολικά 300 καταστήματα σε χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Ελλάδα.
 Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αναζητεί ήδη τους κατάλληλους χώρους για να στεγάσει τα νέα καταστήματά της, τα οποία θα λειτουργήσουν υπό την εποπτεία της θυγατρικής της, Pepco Ευρώπης.
Costa Coffee
Mέσα στο 2020 αναμένεται να επιστρέψουν στη χώρα μας και τα γνωστά στους Έλληνες καταναλωτές Costa Coffee.
H Coca-Cola HBC ανακοίνωσε το καλοκαίρι του 2019 το λανσάρισμα των Costa Coffee σε τουλάχιστον 10 από τις 28 αγορές της μέσα στην επόμενη χρονιά, μεταξύ των οποίων και η χώρα μας, καθώς επίσης η Βουλγαρία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Ρωσία και η Ελβετία.
Πρόκειται για την κορυφαία εταιρεία καφέ στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ισχυρή παρουσία σε Ευρώπη, Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική.
Νέες αφίξεις στο τέλος του 2019
Λίγο πριν το τέλος του 2019 άνοιξε τις πόρτες του Flagship Concept Store του Σκανδιναβικού Brand «Georg Jensen», στην κεντρική είσοδο του Golden Hall.
Στους δύο ορόφους του καταστήματος οι καταναλωτές μπορούν να βρουν κοσμήματα, ρολόγια και είδη σπιτιού, από διακοσμητικά μέχρι είδη σερβιρίσματος.
Ashley
Νωρίτερα τον Νοέμβριο άνοιξε επίσης το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Smart Pack η αμερικανική εταιρεία επίπλων Ashley Ηomestores.
Στο κατάστημα 800 τμ στο Smart Park, οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν πλέον να βρουν προϊόντα, μεγαλύτερης αλυσίδας επίπλων της Αμερικής που διαθέτει περίπου 1.000 καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο.dikaiologitika.gr