Παρασκευή, Ιανουαρίου 3

Έφυγε από τη ζωή η ράπερ Lexii Alijai

Έφυγε από τη ζωή η ράπερ Lexii Alijai
Πέθανε σε ηλικία μόλις 21 ετών η Αμερικανίδα ράπερ Lexii Alijai. Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησαν συγγενείς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αναπαύσου στον παράδεισο, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ… Δεν έχω λόγια…» έγραψε η ξαδέλφη της, Raeisah Clark, στο Facebook. Η αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.


Το νεαρό κορίτσι καταγόταν από τη Μινεσότα και ήταν εγγονή του τραγουδιστή και τραγουδοποιού Roger Troutman. Η Lexii Alijai είχε κυκλοφορήσει το πρώτο της mixtape, «Super Sweet 16s», σε ηλικία 16 ετών το 2016, ενώ είχε ανοίξει συναυλίες καλλιτεχνών όπως οι Playboi Carti, Lil Uzi Vert και Rich the Kid.
Δείτε το βίντεο:


Τον Σεπτέμβριο του 2019 παρουσίασε το debut album «Growing Pains», μέσα από το οποίο αναφέρθηκε στην εγκατάλειψη του σχολείου και στη σχέση της με τη μητέρα του πρώην συντρόφου της.

«Πληκτρολογώ και σβήνω συνέχεια. Το γνώριζες τι σήμαινες για εμένα. Όλοι γνώριζαν τι σήμαινες. Ήσουν τόσο ξεχωριστή. Σε έχω δει να παλεύεις, σε έχω δει να μένεις δυνατή στις δύσκολες στιγμές. Θα μου λείψεις τόσο πολύ» έγραψε η Kehlani σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στα social media.
«Είμαι θυμωμένη, είμαι μπερδεμένη, είμαι συντετριμμένη… Σ’ αγαπώ Lexii. Το μωρό μου ήταν 21», πρόσθεσε σε άλλο μήνυμα. H Lexii Alijai και η Kehlani είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν για την ηχογράφηση του τραγουδιού «Jealous».
zougla.gr/