Τρίτη, Ιανουαρίου 21

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ : TO «ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ» ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, (βίντεο)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ομάδες και Κέντρα ισλαμικής διδασκαλίας για τζιχαντιστικές επιχειρήσεις αυτοκτονίας κατά απίστων, που επισκέπτονται την Τουρκία και ειδικά την Αγία Σοφία η οποία εξακολουθεί να λειτουργεί σαν μουσείο και όχι σαν τζαμί, γεγονός που εξάπτει τον ισλαμικό φανατισμό, λειτουργούν στην Κωνσταντινούπολη, όπως το φανερώνουν ακόμα και κινηματογραφικές ταινίες με πολύ μεγάλη τηλεθέαση που δείχνει την τεράστια απήχηση που έχουν.

Μια από αυτές τις ταινίες που παίζουν γνωστοί Τούρκοι ηθοποιοί, είναι η ταινία με τον τίτλο «Yolculuk», δηλαδή, «Το ταξίδι» και είναι ακριβώς αυτό το ουσιαστικά δράμα των νέων που παρασύρονται από τις ισλαμικές αυτές ομάδες και φτάνουν στο σημείο μια μέρα να ζωστούν στο στήθος με εκρηκτικά και να πάνε να ανατιναχτούν ανάμεσα σε απίστους παίρνοντας μαζί τους στον θάνατο δεκάδες από αυτούς, κερδίζοντας έτσι τον παράδεισο του Ισλάμ.

Αυτή η άκρως επικίνδυνη ισλαμική ριζοσπαστικοποίηση, άρχισε κυρίως από την δεύτερη δεκαετία του Ερντογάν και ειδικά μετά τα γεγονότα του Γκεζί Παρκ, το 2013 και ακόμα πιο πολύ μετά το αποτυχόν πραξικόπημα μαϊμού το 2016.
Μια βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της Πόλης, για όσους την ήξεραν από την δεκαετία του ογδόντα και ενενήντα, θα καταλάβει αυτή την ριζοσπαστικοποίηση καθώς ενώ τότε οι μαντίλες ήταν σπάνιο φαινόμενο, σήμερα είναι σχεδόν η πλειοψηφία, που δείχνει και την τάση της κοινωνίας.
Η κατάσταση αυτή της τουρκικής κοινωνίας ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τα γεγονότα της ευρύτερης περιοχής, με τον εμφύλιο της Συρίας, ακόμα και με τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο, καθώς βγήκαν ξανά στην επιφάνεια οι θεωρίες περί δολοφόνων σταυροφόρων της Δύσης που θέλουν να εξοντώσουν το Ισλάμ, γι’ αυτό και θα πρέπει να πολεμήσουμε τους απίστους με κάθε μέσο και ένα πιο ισλαμικό μέσο είναι οι επιθέσεις αυτοκτονίας χάριν του Αλλάχ.

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε δει πολλά, αλλά το φίδι μεγαλώνει και μας επιφυλάσσει πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις σε συνδυασμό την ιμπεριαλιστική επεκτατικότητα της Τουρκίας, κυρίως σε βάρος της Ελλάδας.
Αρκεί μονό να αναλογιστούμε τι μπορεί να γίνει με όλες αυτές τις χιλιάδες φανατικών μουσουλμάνων που το προδοτικό πολιτικό καθεστώς μας τους κουβάλησε μέσα στην χώρα μας.
Ξυπνήστε!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr
triklopodia.gr