Σάββατο, Φεβρουαρίου 29

Εμείς δεν έχουμε να φάμε και η κυβέρνηση δίνει 10.000.000€ σε 500 πρόσφυγες!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ....
Εξωφρενικό!!!

Κάθε όριο προκλητικότητας απέναντι στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό ξεπερνά η κυβέρνηση, η οποία φτάνει στο σημείο να μοιράζει… παντεσπάνι στους αλλοδαπούς που εισέρχονται παράνομα στην ελληνική επικράτεια. 
Συγκεκριμένα, το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου δίνει σε 500 ανήλικους πρόσφυγες άνω των 16 ετών παροχές ύψους 10.000.000 ευρώ!
Στο πλαίσιο της ημιαυτόνομης διαβίωσής του, κάθε ανήλικος θα επιδοτείται με μηνιαίο ποσό που θα ξεκινά από τα 1.350 ευρώ και θα φτάνει τα 1.590, την ώρα που ο μέσος μισθός του Ελληνα πολίτη αγγίζει μετά βίας τα 900 ευρώ και η μέση σύνταξη τα 740.
Επιπλέον, το αρμόδιο υπουργείο θα δίνει 4.400 ευρώ για την επίπλωση του κάθε διαμερίσματος και 800 ευρώ για την προμήθεια δύο σταθερών υπολογιστών ανά νέο μη επιπλωμένο διαμέρισμα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ :
ΣΧΟΛΙΟ : Διαβάζοντας κάποιος πάντως την απόφαση του Νότη Μηταράκη, στην οποία αναφέρονται όλα όσα θα απολαμβάνουν στη χώρα μας οι ασυνόδευτοι πρόσφυγες, αναρωτιέται :
γιατί ποτέ κανένας άνεργος Ελληνας πολίτης που καλείται να ζήσει με 399 ευρώ τον μήνα δεν έτυχε ανάλογης ευνοϊκής μεταχείρισης από το κράτος του;;;
Θα μας απαντήσει στο τελευταίο ερώτημα κάποιος μεγαλόσχημος ανευθυνοϋπεύθυνος;;;
Η … κυβέρνηση Cούλη, παριστάνει ότι λύνει το λαθρομεταναστευτικό, κατασκευάζοντας fast track επιπλωμένες γκαρσιονέρες για αφγανοπακιστανούς που παριστάνουν τους ανήλικους.

Όταν ΕΜΕΙΣ οι ρατσιστές - πολίτες αντιδράμε σ’ αυτή την φαρσοκωμωδία που … προσκαλούν όλη την ΑφροΑσία στην ευλογημένη Ελλάδα μας, μας λένε ότι τα λεφτά τα δίνουν άλλοι…..
Ολόκληρο το ΦΕΚ 4924 :https://www.e-nomothesia.gr/
Δείτε κυρίως τα άρθρα 7, 8, 9 και φρίξτε ελεύθερα!!!
ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ .... 31/12/2019 όταν όλοι ΕΜΕΙΣ παίζαμε χαρτιά ΚΑΙ αλλάζαμε τον χρόνο.... αυτοί όλοι ήταν επι τω έργω...