Τετάρτη, Φεβρουαρίου 19

ΠΩΣ ΜΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ; – ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 11 ΜΗΝΩΝ ΒΡΕΦΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΜΒΛΥ ΟΡΓΑΝΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ…ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ: ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ;;

;
«Κακοποίησαν αλλά δεν βίασαν» το βρέφος των 11 μηνών οι Σύροι μουσουλμάνοι γονείς του, κι έτσι αφέθηκαν ελεύθεροι!
Δηλαδή, ούτε καν θάνατος από αμέλεια τους αναγνωρίστηκε! Απίστευτο!
Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρεται με απόλυτη σαφήνεια «σε σωματικές κακώσεις από αμβλύ όργανο». 
«Μικρές στικτικές εκδορές του πρωκτού και είσοδος αμβλέος οργάνου». Αυτό είναι το σαφές συμπέρασμα των ιατροδικαστών, που αναφέρεται στην έκθεση εξέτασης του 11μηνου
βρέφους στου Ζωγράφου, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Αθηνών.
Βάσει της κατάθεσης των γονέων που έλεγαν ότι το παιδί τους αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας του έβαζαν «υπόθετα» τα οποία «η λήψη απαιτούσε χρήση ειδικού αντικειμενου»!
Για όποιον έχει βάλει υπόθετα στο παιδί του ξέρει φυσικά ότι αυτό δεν ισχύει, δηλαδή «η χρήση ειδικού αντικειμένου».
Σε οποιαδήποτε περίπτωση ακόμα και αν δεχόμασταν την εκδοχή του «ειδικού αντικειμένου τοποθέτησης υποθέτων» τότε έχουμε να κάνουμε με θάνατο βρέφους από αμέλεια!

Αλλωστε αν για το θέμα του «βιασμού με γεννητικό όργανο» κάποιοι «τα μάζεψαν», δεν αμφισβητείται η «κακοποίηση από την κακή χρήση του ειδικού αντικειμένου».
Ποιος Ελληνας θα σκότωνε -έστω ας δεχθούμε το εξ αμελείας- το παιδί του με αυτό τον τρόπο και θα τον άφηναν ελεύθερο; 


Πώς και με ποιο σκεπτικό αφέθηκαν ελεύθεροι οι γονείς;

Αλλωστε ο ιατροδικαστής Σωτήρη Μπουζιάνη, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Πρώτη φορά είδε τέτοια κακοποίηση σε τόσο μικρή ηλικία».
http://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/ΤΙ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ-