Σάββατο, Φεβρουαρίου 8

Έρχονται 167 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Έρχονται 167 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Προκήρυξη για 167 μόνιμες θέσεις εργασίας βρίσκεται στα σκαριά για το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μέσω ΑΣΕΠ.
Όπως αναφέρει το Dimosio.gr οι μόνιμες θέσεις θα προκηρυχθούν για να καλύψουν ελλείψεις που έχουν παρατηρηθεί σε βασικές λειτουργικές δομές του υπουργείου.

Συγκεκριμένα η προκήρυξη θα αφορά υποψηφίους Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των εξής ειδικοτήτων: ΠΕ Γεωπόνων, ΠΕ Γεωπόνων (φυτικής παραγωγής),ΠΕ Κτηνιάτρων, ΠΕ Ιχθυολόγων, ΠΕ Οικονομικού, ΠΕ Πληροφορικής, ΔΕ Γεωργικού – Κτηνοτροφικού, ΔΕ Προσωπικού Η/Υ, ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού.
Τα κριτήρια για υποψηφίους των ΑΕΙ-ΤΕΙ είναι: Βαθμός πτυχίου, τυχόν μεταπτυχιακό, άδεια άσκησης επαγγέλματος (για γεωτεχνικούς), γνώση χειρισμού Η/Υ , εμπειρία, γνώση ξένων γλωσσών και για ΔΕ είναι: Βαθμός τίτλου απολυτηρίου, δεύτερος τίτλος σπουδών, εμπειρία, γνώση ξένων γλωσσών και χειρισμού Η/Υ.
Σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ η προκήρυξη για τις 167 μόνιμες θέσεις εργασίας στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα διαδεχθεί την προκήρυξη για τις 2.909 προσλήψεις στο «Βοήθεια στο Σπίτι» που θα εκδοθεί στα μέσα Φεβρουαρίου.newsbeast.gr/