Η σαπίλα της κοινωνίας μας!--Η Ελένη απ' τον Κωλονό παίρνει 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ούτε πτυχία ούτε Μάστερ....

 Ελένη Μενεγάκη: Αυτό το αστρονομικό ποσό λαμβάνει ετησίως από τα θαλασσοδάνεια των μιντιαρχών για να αποβλακώνει τον κόσμο. Οι κυρά- Κατίνες την έκαναν ζάμπλουτη !
1
«Η ωραία Ελένη παίρνει 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο»

Έπειτα από τα σενάρια για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha, που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον την εβδομάδα που πέρασε,  το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Πετρίδη έρχεται να προδώσει σήμερα τις ετήσιες απολαβές της παρουσιάστριας.

“Η ωραία Ελένη παίρνει 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο” είναι ο τίτλος του θέματος.
“Το καλοκαίρι του 2015 που ο κόσμος έκανε ουρές στα ΑΤΜ για να σηκώσει τα 60 ευρώ που δικαιούνταν ως ημερήσιο όριο ανάληψης, η Ελένη Μενεγάκη υπέγραφε το ισχυρότερο συμβόλαιο της ελληνικής τηλεόρασης με καθαρές μηνιαίες απολαβές 160.000 ευρώ, τουτέστιν 1,8 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Επίσης, εισέπραττε έξτρα από χορηγίες και άλλα 200.000 ευρώ ετησίως που προέκυπταν από τη διαφημιστική τοποθέτηση προϊόντων μέσα από την εκπομπή της” σημειώνεται στο ρεπορτάζ του Γιώργου Πετρίδη
“Όσο για την τοποθέτηση προϊόντων μέσα από τα προσωπικά της social media, αυτά αφορούν αποκλειστικά δικά της (εξτρά) έσοδα που στην περίπτωση τηλεαστέρων όπως η Μενεγάκη υπολογίζονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Μια καλοκουρδισμένη μηχανή χρήματος και μάλιστα μέχρι σήμερα ασταμάτητα παραγωγική” προσθέτει, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.
 makeleio.gr/

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα