Σάββατο, Φεβρουαρίου 29

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «Στέλνουμε 30.000 μετανάστες τώρα σε Ελλάδα». Οι λαθρομετανάστες πραγματοποιούν επιθέσεις κατά των δυνάμεων των ελληνικών ΜΑΤ με τουρκικά δακρυγόνα. Εάν μπουν μέσα, οι τούρκοι πράκτορες θα τους εφοδιάσουν βέβαια με όπλα και χειροβομβίδες.


https://youtu.be/WOMNzrKZ7rI
«Δεκαοκτώ χιλιάδες μετανάστες βρίσκονται στην γραμμή των συνόρων με την Ελλάδα και σήμερα ο αριθμός αυτός θα φτάσει τις 30.000», όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο ίδιος ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρ.Τ.Ερντογάν.

Συγκεκριμένα είπε: «Τι είπαμε μερικούς μήνες πριν; Αν το πράγμα συνεχιστεί έτσι, θα ανοίξουμε τα σύνορα. Αισθάνθηκαν άβολα. Δεν μας πίστεψαν. Τι κάναμε χθες; Ανοίξαμε τα σύνορα. Μέχρι σήμερα το πρωί, περίπου 18.000 άτομα κινήθηκαν για να περάσουν απέναντι και πιστεύω πως σήμερα ο αριθμός αυτός μπορεί να φτάσει στις 30.000. Δεν θα κλείσουμε τα σύνορα στο μέλλον».


  
Είναι και μια απάντηση στον Ελληνα κυβερνητικό εκπρόσωπο που θριαμβολογούσε ότι «πέρασαν μόνο 66» και «αντέξαμε». Αν δεν υπάρξει άμεση έναρξη προειδοποιητικών πυρών σε Εβρο και νησιά και επαναπροωθήσεις σε όλες τις βάρκες, ο Εβρος και τα νησιά υποδοχής θα αλωθούν. 


Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Και αν δεν υποχωρήσουν στα προειδοποιητικά πυρά, άμεσα πυρά τραυματισμού. Σκληρό, αλλά εδώ τίθεται θέμα επιβίωσης της Ελλάδας και των Ελλήνων. Τις ίδιες σκέψεις έχουν μεταφέρει στην πολιτική ηγεσία ανώτατοι στρατιωτικοί, αν η κατάσταση επιδεινωθεί.


Πάνω από 10 κρυφά περάσματα κοντά στο φράχτη του Έβρου φύλαξαν όλη τη νύχτα οι αστυνομικές δυνάμεις για να αποτρέψουν την είσοδο εκατοντάδων αλλοδαπών στην Ελλάδα.
Εκτός από τη βασική πύλη εισόδου στις Καστανιές, οι Αρχές περιπολούσαν τη νύχτα σε περάσματα και παρακολούθησαν τουλάχιστον δυο μεγάλες ομάδες, που έφταναν αριθμητικά και τα 700 άτομα, οι οποίες προσπαθούσαν να βρουν κάποιον τρόπο να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα.
Τούρκοι στρατιώτες υποδείκνυαν οι ίδιοι σημεία με τρύπες στο φράχτη από τα οποία μπορούσαν να περάσουν οι λαθρομετανάστες.
 Γιατί  έρχονται;  Πριν 2 μήνες η ΝΔ έδωσε τρελά επιδόματα στους λαθρομετανάστες.  Σε κάθε ένα 18χρονο λαθρο δίνουν 1600€ το μήνα καθαρά, χώρια οι υπόλοιπες απίστευτες παροχές! Ούτε οι Διευθυντές με 35 χρόνια υπηρεσία στο Δημόσιο δεν παίρνουν τόσα!


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ