ΙΜΗ 327, CORVETTE. Η ΠΟΛΥΣΤΡΟΦΗ «ΣΑΪΤΑ» ΕΓΡΑΦΕ «ΘΑΝΑΤΟΣ». Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΦΟΡΟΥΣΕ «ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΜΟΚΙΝ» ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ. ΤΑ «ΤΣΑΚΑΛΙΑ» ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ. ΤΟΝ ΑΜΟΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΥ ΕΠΩΝΥΜΟ. ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ

NASOS-KARANIKAS
Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν φανταζόταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ότι θα ερχόταν αντιμέτωπος με το ένα «Βατερλό» μετά το άλλο μέσα στους επτά πρώτους μήνες της νέας υπουργίας του, αυτήν τη φορά με τη Νέα Δημοκρατία…

Το πλήγμα που έχει δεχτεί μετά την προσπάθεια κουκουλώματος της υπόθεσης με τον θάνατο του 25άχρονου στο τροχαίο δυστύχημα της περασμένης Τετάρτης είναι τεράστιο, όσο κι αν έχει ξεκινήσει μια γιγαντιαία προσπάθεια -με τους «παπαγάλους» του και τους μηχανισμούς επιρροής που διαθέτει- να πέσει όσο γίνεται στα χαμηλά το θέμα αυτό. Και κυρίως να μην τον «αγγίξει», ει δυνατόν και καθόλου. Η προσπάθεια αυτή, μάλιστα, κλιμακώθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο όταν ο κόμπος έφτασε στο χτένι και «αν δεν γινόταν κάτι» η υπόθεση θα έπαιρνε πλέον ανοικτά τον χαρακτήρα σκανδάλου!
Και ενώ τα καταχωρημένα στοιχεία της Corvette στα τερματικά της ΕΛ.ΑΣ, έβγαζαν μάτι: Ο κάτοχος της υπ΄ αριθμόν ΙΜΗ 327, είναι ο τάδε που διαμένει στον Χολαργό, επί της οδού…. Και όμως, όχι μόνο δεν έστησε η αστυνομία, ως όφειλε μπλόκο εκεί, αλλά ούτε καν μπήκε στον κόπο να ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όταν το απόγευμα της Παρασκευής εμφανίστηκε η δικηγόρος του δράστη μόνη της στο τμήμα Τροχαίας, έχοντας την απαίτηση να της χορηγηθούν αντίγραφα της δικογραφίας, με άφαντο τον πελάτη της και χωρίς ακόμη να του έχει απαγγελθεί κατηγορία.
Όλα όσα φορούν την τεραστίων άγνωστων πτυχών υπόθεση στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας, στη μοναδική εφημερίδα που μιλάει με ντοκουμέντα αλήθειας και με ονοματεπώνυμα, πάντα.
 .makeleio.gr