Πέμπτη, Φεβρουαρίου 13

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ALPHA ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ! ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ..ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΑΓΡΙΑ! ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

2
Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από το ΥΠΕΣ, κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου, διαμαρτυρόμενοι για το λαθρομεταναστευτικό και τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για επίταξη εκτάσεων σε Λέσβο, Χίο, Σάμο.
Η κάμερα του makeleio.gr και του ρεπόρτερ μας Νίκου Τσιαμτσίκα βρέθηκε στο σημείο και έχει καταγράψει όλα όσα σας περιγράφουμε.

Ωστόσο συνέβη και ένα περιστατικό που ειλικρινά μας λυπεί για τον ρόλο που παίζουν τελικά οι δημοσιογράφοι σε αυτόν τον τόπο και τι είδους συμφέροντα εξυπηρετούν! Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ μας στο σημείο βρέθηκε και η δημοσιογράφος του alpha για να καλύψει τα γεγονότα! Όμως όταν άνοιξε η κάμερα και άρχισε να δίνει το ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό που δουλέυει ,έκπληκτοι οι διαδηλωτές άκουσαν να υποβαθμίζει την συγκέντρωση λέγοντας πως μαζεύτηκαν καμιά 100 άτομα, ενώ οι διαδηλωτές, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ μας ήταν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ. Το όνομα της δημοσιογράφου είναι Μαρία Κολοβού!

Δείτε εδώ τί έγινε στην διαδήλωση μέσα από την κάμερα του Μακελειού
Τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας!


 http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a7%ce%91%ce%9c%ce%9f%ce%a3-%ce%9c%ce%95-%ce%94%ce%97%ce%9c%ce%9f%ce%a3%ce%99%ce%9f%ce%93%ce%a1%ce%91%ce%a6%ce%9f-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-alpha-%ce%a3%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%94%ce%99%ce%91%ce%9c%ce%91/