Σάββατο, Φεβρουαρίου 29

ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ Π@ΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ – AYTA EINAI ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥ BIG BROTHER ΚΑΙ ΤΟΥ MASTERCHEF ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

tileoptikes-adeies33
Η χώρα πέφτει κάτω από το μουσουλμανικό ζυγό εδώ και λίγες ώρες με αμέτρητους στρατιώτες και αστυνομικούς να είναι παρατεταγμένοι λες και είμαστε στην Ιντλίμπ ή στο Χαλέπι. Εκεί καταλήγει η νεοθωμανική λύσσα ενός τρελάρα καταραμένου γυναικωτού που έχει ονοματεπώνυμο  και λέγεται Ταγίπ Ερντογάν.

Όμως αυτός κάνει τη δουλειά του και την κάνει καλά αφού ξέρει ότι απέναντί του έχει ένα κράτος  που το καταδυναστεύουν ωχαδελφιστές που προτιμούν να δουν τα γκομενάκια του GNTM και τα φιλέτα γκουρμέ του masterchef αντί να ενημερώσουν το λαό για το τι πραγματικά συμβαίνει στα σύνορα.
Και για όλα αυτά ευθύνονται οι καναλάρχες των πορνοκάναλων που ενώ γίνεται της κακομοίρας το κάγκελο στον Έβρο με δυσμενή πρόβλεψη για το άμεσο μέλλον, αυτοί οι ξεφτιλισμένοι πληρωμένοι αρχιερείς των θαλασσοδανείων  και της διαπλοκής δεν χαλάνε τη σούπα σε κανέναν. Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές (18:32) η ΕΡΤ μεταδίδει το Ηρακλής – Πανιώνιος, ο Axslpha το σήριαλ Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, ο Αντ1 το Καφέ της Χαράς, το Mega το σήριαλ Κόκκινο δωμάτιο, το ΟΠΕΝ την Αννίτα Πάνια, ο Σκάι το Happy Traveler και το Star ξένη ταινία.
Αν χυθεί αίμα ελληνικό θα συνεχίσουν τα σήριαλ και «δεν τρέχει κάστανο» την ώρα που σιγοψιθυρίζονται δύο σημαντικές λέξεις. «Γενική Επιστράτευση»

 makeleio.gr