Σάββατο, Φεβρουαρίου 1

ΠΕΡΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΕΣΕΩΝ... ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ...


Ψάχνουμε ΑΚΟΜΗ να βρούμε την …δημόσια απάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού στην επαναλαμβανόμενη πλέον δημόσια δήλωση του Ερντογάν πως η Κρήτη δεν έχει υφαλοκρηπίδα.
Την έχει κανείς πρόχειρη ;;;

Οι … δήθεν «ειδήμονες» αυτοί, που συμβουλεύουν την εκάστοτε πολιτική μας ηγεσία όσον αφορά την Τουρκική επιθετικότητα, είναι στελέχη του διαχρονικά εχθρικού προς τα Εθνικά συμφέροντα … ΕΛΙΑΜΕΠ.
Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά, ότι η νυν και η πρώην κυβέρνηση στα σοβαρά ΕΘΝΙΚΑ θέματα, ακολουθούν τον ίδιο ανθελληνικό τρόπο σκέψης…
Ψάχνουμε ΑΚΟΜΗ να βρούμε την …δημόσια απάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού στην επαναλαμβανόμενη πλέον δημόσια δήλωση του Ερντογάν πως η Κρήτη δεν έχει υφαλοκρηπίδα.
Την έχει κανείς πρόχειρη από το …ΕΛΙΑΜΕΠ;;;
Αυτά τον συμβουλεύετε μωρέ ;;;
ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΓΑ ;;;;
Ας δούμε τι είναι αυτό το περιβόητο ΕΛΙΑΜΕΠ που ... «συμβουλεύει»;;; τους ανθέλληνες πολιτικούς μας για την εξωτερική μας πολιτική ΚΑΙ που την έχει  κατά  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Λουκάς Τσούκαλης, Καθηγητής Ευρωπαϊκής Οργάνωσης, Πανεπιστήμιο Αθηνών (Παρών στις συνεδριάσεις της «Λέσχης Bilderberg» το 1992, 2003, 2006 και 2009)
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ
Θάνος Βερέμης, Καθηγητής Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών (Παρών στις συνεδριάσεις της «Λέσχης Bilderberg» το 1993 και 1999
Θεόδωρος Κουλουμπής, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών (Παρών στις συνεδριάσεις της «Λέσχης Bilderberg» το 1995 και 2009)
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αλέξης Παπαχελάς, Διευθυντής Εφημερίδας «Η Καθημερινή» (Παρών στις συνεδριάσεις της «Λέσχης Bilderberg» το 2002, 2008 και μέλος της Τριμερούς επιτροπής-Trilateral Comission)
ΤΑΜΙΑΣ
Παναγής Βουρλούμης, πρώην Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου & Διευθύνων Σύμβουλος ΟΤΕ Α.Ε. (Παρών στην συνεδρίαση της «Λέσχης Bilderberg» το 2009 και μέλος της Τριμερούς επιτροπής)
ΜΕΛΗ
  • Γεώργιος Αντωνετσής, Πτέραρχος ε.α.
  • Γιώργος Δαυίδ, Πρόεδρος, Δ.Σ., Coca Cola 3Ε εκπρόσωπος της Bilderberg στην Ελλάδα με συνεχόμενες συμμετοχές στις συνεδριάσεις της «Λέσχης» απο το 1996 μέχρι και σήμερα)
  • Μίνως Ζομπανάκης, Πρόεδρος, GISE A.G., Αθήνα (Παρών στην συνεδρίαση της «Λέσχης Bilderberg» το 1991)
  • Παναγιώτης K. Ιωακειμίδης, Καθηγητής Ευρωπαϊκής Ενοποίησης, Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Αχιλλέας Μητσός, Πρώην Γενικός Διευθυντής, Γενική Διεύθυνση Έρευνας, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Καθηγητής Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
  • Θάνος Ντόκος, Γενικός Διευθυντής, ΕΛΙΑΜΕΠ
  • Ελένη Παπακωσταντίνου, Nομική Σύμβουλος
  • Αλέξανδρος Φίλων, Πρέσβης ε.τ. / Διευθυντής , Επιστημονικό Κέντρο Ανάλυσης και Σχεδιασμού (ΕΚΑΣ), Υπουργείο Εξωτερικών
Τιμητικό Συμβούλιο
  • Νίκη Γουλανδρή, Πρόεδροs Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας
  • Στάθης Ευσταθιάδης, Δημοσιογράφος, TO BHMA
  • Κωνσταντίνος Ζέπος, Πρέσβης ε.τ.
  • Κώστας Ιορδανίδης, Δημοσιογράφος, H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
  • Πάνος Καζάκος, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Ιωάννης Καρτάλης, Σύμβουλος έκδοσης «Το Βήμα Της Κυριακής»
  • Ευάγγελος Κωφός, Ιστορικός / Επιστημονικός Σύμβουλος σε Βαλκανικά θέματα
  • Νικόλαος Λαζαρίδης, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού
  • Θεόδωρος Παπαλεξόπουλος, Σύμβουλος Διοίκησης  - ΤΙΤΑΝ Α.Ε.(Παρών στην συνεδρίαση της «Λέσχης Bilderberg» το 1993 και 2008)
  • Στέφανος Σταθάτος, Πρέσβης ε.τ.
Ο πρέσβης Pyatt παραδίδει παρατηρήσεις στο ΕΛΙΑΜΕΠ (State Delpartment Photo)
Όλοι τους ... «λουλούδια» … 
Ας πάμε στο κυρίως «ψητό» !!!
Όπως αναφέρουν λοιπόν απόλυτα αξιόπιστες και διασταυρωμένες πληροφορίες, το ΕΛΙΑΜΕΠ διαχειρίζεται τα τελευταία χρόνια, ως άτυπο διευθυντήριο συγκρότησης της εξωτερικής πολιτικής, όλους τους φακέλους της ελληνικής διπλωματίας, εν γνώσει μάλιστα του εκάστοτε πρωθυπουργού.
Εξάλλου είναι ηλίου φαεινότερο το γεγονός ότι, σε γενικές γραμμές η κεντρική αντίληψη και η βασική στρατηγική κατεύθυνση της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας, ελάχιστα τροποποιείται σήμερα τόσο σε σχέση με την περίοδο που υπουργός Εξωτερικών ήταν η νυν πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» κα Ντόρα Μπακογιάννη(η οποία διατηρούσε ιδιαίτερα καλές σχέσεις με το ΕΛΙΑΜΕΠ, σε όλα τα επίπεδα και ευθυγραμμιζόταν με αυτό) όσο και επι πρωθυπουργίας  Γ. Α. Παπανδρέου ο οποίος μάλιστα έστειλε και μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ, τον γνωστό!!! τέως πρέσβη Αποστολίδη (ο οποίος ανήκει ΚΑΙ στο Διοικητικό Συμβούλιο σήμερα) να διαπραγματευθεί μυστικά με τους τούρκους για το Αιγαίο!!!
Ο βαθμός της ευθυγράμμισής τους με τις ... αμερικανικές επιταγές και τα αιτήματα των Τούρκων είναι εντυπωσιακός!!!
Που να διαβάσετε τις απόψεις τους ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ....
Χορηγοί  του ιδρύματος, όλο το enfant gâté της Ελλάδας και όχι μόνο….
Παλιότερα δέχθηκε χορηγίες απο πολλούς γνωστούς ανθέλληνες ... που μετά απο αντιδάσεις, ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ότι τις έχουν απλά αποσύρει απο την ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ...
Αποκαλυπτικό είναι επίσης το στοιχείο, ότι ένας από τους βασικούς ξένους χρηματοδότες του ΕΛΙΑΜΕΠ είναι και ο γνωστός σε όλους μας George Soros-CFR και μάλιστα με χορηγίες μέσω 9 (εννέα!) διαφορετικών ιδρυμάτων!
Σήμερα βέβαια 
Είναι αρκετά για να μας πείσουν ότι το ΕΛΙΑΜΕΠ συμμετέχει πλήρως στα ευρύτερα δίκτυα των ΜΗ-κυβερνητικών οργανώσεων που προωθούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο.
Έχει μεγάλο καημό ο κ. SOROS με τα εθνικά μας θέματα.
Τον ίδιο καημό έχουν κι άλλα ιδρύματα όπως το Ford Foundation, το State Department, η PHILIPP MORRIS , ο ROCKEFELLER κοκ...

Και όλοι αυτοί μαζεύτηκαν μία μέρα και είπαν:
«Δεν πάμε στην Ελλάδα να βρούμε τον Alexis, τον Veremis, τον Vourloumis, τον Culubis, τον Dokos, τον Τsoukalis να τους δώσουμε μερικές χιλιάδες… δολάρια ώστε να πολεμήσουν για τα συμφέροντα της χώρας τους ;;;»

Ο SOROS, ο οποίος επενδύει όπου επενδύει κι ο Rockefeller, και ο FORD, και το ΝΑΤΟ, και το STATE DEPARTMENT κέρδισε ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ από τις μετοχές τους στις βιομηχανίες όπλων του BUSH (Carlyle) και τις ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ του Dick Cheney (HULLIBURTON), αλλά επειδή με τα ίδια ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ δολάρια ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ Αριστερών, Οικολόγων Πράσινων, Φιλελεύθερων, Πασόκων, Νεοδημοκρατών, Σκοπιανών, Τούρκων, Τσάμηδων θα βρείτε να τον αποκαλούν ΜΕΓΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ (!), και άλλα τέτοια χιουμοριστικά.
Για να μας φαίνονται ΛΟΓΙΚΑ τα παράλογα και ΣΟΒΑΡΑ τα γελοία ... απαιτούνται μεγάλες δόσεις ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.
Έτσι διάφοροι «πόρνοι» της δημοσιογραφίας φροντίζουν να χειραγωγούν την κοινή γνώμη, με ΨΕΜΑΤΑ ή σοβαροφανή άρθρα άποψης.

Ένας άλλος τρόπος
εισαγωγής προπαγάνδας στην κοινή γνώμη είναι η εκπόνηση μελετών, η διενέργεια ερευνών, συνεδρίων και σεμιναρίων καθώς και η έκδοση βιβλίων προπαγάνδας.
Ο συντονισμός της προπαγάνδας γίνεται μέσα από Ιδρύματα ή Οργανισμούς που δεν έχουν άλλο σκοπό από την προώθηση των συμφερόντων ... όσων επενδύουν σ'αυτά.
Οι μεγαλύτεροι κερδοσκόποι του αιώνα μας δεν θα επένδυαν ούτε μισό δολάριο αν δεν ήταν σίγουροι ότι θα το πάρουν πίσω στο δεκαπλάσιο.
Έχουμε γράψει κατά καιρούς γι'αυτό και τους πράκτορες-φωστήρες σε διάφορα THINK-TANK που προσπαθούν να πείσουν τον κοσμάκη για τη ΓΝΩΣΗ , τη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ τους... έννοιες που ΔΕΝ έχουν σχέση με το επάγγελμα του πράκτορα ή του πόρνου της δημοσιογραφίας που είναι η πραγματική τους δουλειά.
Είναι παράλογο να ζητάμε από τα Σκόπια να αλλάξουν το αλυτρωτικό τους (καλλιτεχνικό) όνομα αλλά είναι λογικό το ΝΑΤΟ να δημιουργεί εκ του μηδενός το έθνος των Βόσνιων και των Κοσοβάρων αφού προκάλεσε 1 εκατομμύριο νεκρούς στην Γιουγκοσλαβία!
Είναι παράλογο για τους ίδιους φωστήρες να υπάρχει ανεξάρτητη χώρα παραγωγός πετρελαίου που τα πετρέλαιά της να μην ανήκουν σε Αμερικάνικες εταιρίες.
Μας ενημερώνουν δήθεν για το δημοκρατικό έλλειμα της Ρωσίας οι εκπρόσωποι αυτών των φιλανθρώπων που είναι οι ίδιοι που λειτουργούν ένα κρατικό στρατόπεδο νόμιμων βασανιστηρίων, το Γκουαντάναμο
Φρόντισαν να μας πείσουν ότι το ΙΡΑΚ είχε πυρηνικά όπλα κάτι που ήταν ΨΕΜΑ.
Φρόντισαν να μας πείσουν ότι στο Αφγανιστάν πήγαν για τον Μπιν Λάντεν κι ΟΧΙ για το όπιο που παράγεται μαζικά εκεί.
Και τώρα ξεκίνησαν ήδη να μιλούν για … ΕΤΟΙΜΑ πυρηνικά όπλα του ΙΡΑΝ τα οποία μάλιστα διαδίδονται!
Μάλιστα σε ένα ... «σοβαροφανές» βιβλίο του Θάνου Ντόκου (συμβουλάτορα του Cούλη) εξετάζεται ο κίνδυνος της εξάπλωσης όπλων μαζικής καταστροφής!
Δεν φανταζόμαστε να ασχολείται με το σχέδιο των Αμερικανών να γεμίσουν ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ τα σύνορα της Πολωνίας με τη Ρωσία και δεν φαντάζομαι να αναφέρεται στο γεγονός ότι οι μεγαλύτεροι έμποροι όπλων στη γη "τυγχάνει" να είναι τα μέλη του συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ.
Άλλο χαρακτηριστικό, το άρθρο του κ. Παπαχελά στην Καθημερινή στις 17 Μαϊου του 2007 με τον τίτλο :
«O Loser των Βαλκανίων»… αναφέροντας πως το πρόβλημα της ονομασίας των Σκοπίων είναι … «χαμένο απο χέρι γιά την Ελλάδα», με προφανή σκοπό, την προσπάθεια δημιουργίας ενοχών στους Έλληνες που ΔΕΝ πουλάνε την πατρίδα τους τσάμπα!

Τελικά την ΞΕπούλησαν τα δήθεν προοδευτικά «σαϊνια»….

Μάλιστα στο ΕΛΙΑΜΕΠ βρήκαμε παλιότερα και δημοσκοπήσεις που περνούν το μήνυμα της … «μεγάλης» ανησυχίας των … πολιτών, για … την ενεργειακή εξάρτηση από τη Ρωσία, για τα όπλα που πουλάει η Ρωσία σε τρίτες χώρες, για τη δημοκρατία εκεί, κλπ.
Γνωρίζουμε, βέβαια, πως η κάθε ελληνική κυβέρνηση επηρεάζεται και πολύ συχνά δεσμεύεται από τις τοποθετήσεις του παγκόσμιου αυτοκράτορα.
Τούτο θεωρείται δεδομένο στη συνείδηση της κοινωνίας, αποτελεί μόνιμο συμπέρασμα των σφυγμομετρήσεων και είναι ένας από τους βασικούς λόγους –πέρα από τις παγκόσμιες, καταστροφικές συνέπειες του αμερικανικού αυταρχισμού– για τον οποίο η κοινωνία αναπτύσσει ισχυρά αντιαμερικανικά αντανακλαστικά.
Η περίπτωση του ΕΛΙΑΜΕΠ, όμως, είναι αυτή που καταδεικνύει ότι αυτή η δέσμευση συντελείται μέσα από πραγματικά δίκτυα οργανώσεων, ιδρυμάτων και οργανισμών τα οποία αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν την ηγεμονία της Νέας Τάξης πραγμάτων σε άμεσο και πρακτικό πολιτικό επίπεδο.

Εξ άλλου
ο πραγματικός «ηγέτης» του ΕΛΙΑΜΕΠ, Θ. Κουλουμπής, σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΡΟΝ (15 Ιουνίου 2003, σελ. 7), σε άρθρο με τίτλο:
«Βάζουν αμερικανό πολίτη στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων!», «είναι αμερικανός πολίτης, έχει υπηρετήσει στον αμερικανικό στρατό και έχει δουλέψει σε κρίσιμες υπηρεσίες του αμερικανικού πενταγώνου».
«Είναι πρόκληση η συμμετοχή σ’ ένα τέτοιο όργανο», τελείωνε το ρεπορτάζ του «Π» το 2003.
Και όπως γράφει και πάλι το ΠΑΡΟΝ στις 27/11/2005 «η παρούσα κυβέρνηση (του Κ. Καραμανλή) όλως περιέργως τον τοποθέτησε -κάτι που ούτε το ΠΑΣΟΚ τόλμησε να κάνει- τόσο στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων όσο και στην ακαδημία που εκπαιδεύει τους διπλωμάτες (και Κύριος οίδε πού αλλού μπορεί να βρίσκεται).»
Eπιμέλεια: www.logiosermis.net
Σημειώσεις:
[1] Ευριπίδης Μπίλλης, Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ - Πόσα έκανε η κυβέρνηση του ΓΑΠ σε 1,5 χρόνο!!!
Πηγές:
- Άρθρο του Γιώργου Ρακκά στο περιοδικό Άρδην τ. 58 (2010).
- Οι τρεις λέσχες της παγκόσμιας τάξης - άρθρο του Βήματος στις 28/01/2001
- Μυστική εξωτερική διπλωματία, πρόσωπα και συμφέροντα - www.newscode.gr
- Άρθρο απο το ιστολόγιο macedonia-greece με τίτλο ''To ΕΛΙΑΜΕΠ της προδοCIAς απέκτησε τη δική του εκπομπή''
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ για όσους ενδιαφέρονται για πιο σφαιρική ΑΠΟΨΗ...