Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ερωτεύτηκε παράφορα, ωστόσο στη μέση υπήρχε ο... Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος: Ο μεγάλος του πόθος έμεινε ανεκπλήρωτος λόγω… Κωνσταντάρα!


Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος αποτέλεσε έναν εκ των θεμελιωδών λίθων της ελληνικής κωμωδίας του 20ου αιώνα. Ο μεγάλος ηθοποιός από το Διακοφτό, υπέγραψε με την παρουσία του δεκάδες ρόλους, οι οποίοι αγαπήθηκαν από το κοινό.
Πέρα από το δεδομένο ταλέντο του στην υποκριτική, ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος είχε ένα μεγάλο πάθος. Τις γυναίκες. Αν και δεν είχε το παρουσιαστικό του «ζεν πρεμιέ»,
το γεγονός αυτό δεν τον εμπόδιζε στο να έχει τις κατακτήσεις του. Αν και δεν παντρεύτηκε ποτέ.
Ο ανιψιός του, Τάσος Βλαστός, είχε πει χιουμοριστικά για το θέμα στη «Μηχανή του Χρόνου» το εξής: «Την βλέπεις αυτή την καράφλα; Πόσες τρίχες λείπουν; Κάθε μια τρίχα είναι και μια ικανοποιημένη γυναίκα».
Ο Παπαγιαννόπουλος ήταν κατακτητής, ωστόσο ήταν και άκρως διακριτικός. Φρόντιζε ώστε ο κόσμος και δη ο Τύπος να μην μαθαίνει πολλά για την προσωπική του ζωή και μάλιστα προστάτευε αρκετά τις σχέσεις του, προκειμένου να μη βγουν στη δημοσιότητα. Ο Παπαγιαννόπουλος και η Καλουτά
Πολλές γυναίκες πέρασαν από τη ζωή του Παπαγιαννόπουλου, ωστόσο ο μεγάλος του έρωτας ήταν ένας. Και δυστυχώς για εκείνον… ανεκπλήρωτος.
Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος υπήρξε σφόδρα ερωτευμένος με την Άννα Καλουτά. Όμως, παρά τα αισθήματά του, δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό, διότι η Καλουτά υπήρξε δεσμευμένη, την περίοδο που ο αξέχαστος ηθοποιός την επιθυμούσε.
Μάλιστα, ο άνθρωπος με τον οποίον διατηρούσε τότε σχέση η Καλουτά, ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Ο Παπαγιαννόπουλος, παρόλο που σεβάστηκε το γεγονός ότι η Καλουτά ήταν δεσμευμένη και μάλιστα με έναν συνάδελφό του, πληγώθηκε πολύ.
Οι άνθρωποι που τον έζησαν θυμούνται πως η απόρριψη της ηθοποιού του στοίχισε και για αρκετό καιρό κλείστηκε στον εαυτό του…

 zox.gr