Σάββατο, Φεβρουαρίου 22

Ακριτικά νησιά «χάνονται»: ΒΙΝΤΕΟ από ψηλά δείχνει πως οι Τούρκοι «κατακτούν» χωρίς ντουφεκιά

SOS εκπέμπουν από το νησί της Λέσβου με ένα βίντεο που σοκάρει όλους τους Έλληνες,
δείχνοντας το μέγεθος του «εποικισμού» μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών που στέλνει η Τουρκία, η οποία παρουσιάζεται ως προστάτιδα δύναμη των μουσουλμάνων στην Ευρώπη.
Στον καταυλισμό της Μόριας, κατοικούν αυτή τη στιγμή γύρω στους 20.000 ανθρώπους, την στιγμή που η χωρητικότητά της είναι 7.000 άτομα.

Αυτό που πρέπει να εξετάσει η κυβέρνηση είναι το μέτρο των μαζικών απελάσεων, το οποίο επέτρεψε το ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην περίπτωση της Ισπανίας (διαβάστε ΕΔΩ).
Μέσα στην δομή, σύμφωνα με τις καταγγελίες,  υπάρχουν ομάδες με παραβατική συμπεριφορά, κάτι που απειλεί την ασφάλεια στο νησί, πόσο μάλλον αν όλοι αυτοί καθοδηγηθούν κατά συγκεκριμένων στόχων.
Οι κάτοικοι της Λέσβου ζητούν από την κυβέρνηση αποσυμφόρηση της περιοχής της Μόριας και κατ’ επέκταση του νησιού. Η κυβέρνηση, από την πλευρά της, «πάγωσε» τις επιτάξεις κτιρίων και εκτάσεων, προκειμένου να συζητήσει με όλα τα νησιά του Αιγαίου την κατάσταση.
Δείτε από το συγκλονιστικό βίντεο του Sputnik τις εκτάσεις που έχει πάρει ο οικισμός των μουσουλμάνων «μεταναστών» στην Μόρια.
Οι εικόνες παραπέμπουν σε ένας είδος πρόχειρου εποικισμού ή κατάκτησης του ακριτικού νησιού της Λέσβου από μουσουλμάνους που στέλνει η Τουρκία και δεν αποκλείεται, ανάμεσά τους, να έχουν «φυτεύσει» πράκτορες, προκειμένου να τους συντονίσουν, εκ των έσω, σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύγκρουσης.
Δείτε:






ΦΩΤΟ EUROKINISSI
el.gr

.triklopodia.gr