Τρίτη, Φεβρουαρίου 25

Συγκλόνισε η Πωλίνα Γκιωνάκη – Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του πατέρα της

Συγκλόνισε η Πωλίνα Γκιωνάκη  – Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του πατέρα της
Στα “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Πωλίνα Γκιωνάκη. Η κόρη του γνωστού ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη, σε μια συγκινητική εξομολόγηση, αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που ο πατέρας της βρισκόταν κατάκοιτος, ενώ μοιράστηκε με τους τηλεθεατές και τα τελευταία λόγια που της είπε πριν “φύγει” από τη ζωή.

«Η τελευταία λέξη που είπε, την οποία πολλές φορές σκέφτομαι, μου είπε “μη με αφήσεις εσύ να πεθάνω”. Ο πατέρας μου υπέφερε τέσσερα χρόνια από ζάχαρο. Και το ζάχαρο δημιουργεί πολλά προβλήματα. Ο μπαμπάς έπαθε εγκεφαλικό και μετά ήταν τέσσερα χρόνια κατάκοιτος. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια μπήκαμε και βγήκαμε στο νοσοκομείο δεν ξέρω πόσες φορές.
Καταφέραμε η αδελφή μου κι εγώ και το κρατήσαμε μακριά από όλα τα μέσα ενημέρωσης. Και το θεωρώ πολύ σημαντικό και για εκείνη και για μένα γιατί παλέψαμε γι’ αυτό. Δεν θα ήθελα ποτέ να έβλεπε ο κόσμος τον πατέρα μου λίγο πριν φύγει. Θέλαμε να τον θυμούνται όπως τον ήξερε ο κόσμος. Ο πατέρας μου έδωσε γέλιο στον κόσμο και δίνει ακόμα.
Όταν “έφυγε” ο μπαμπάς ήταν αδύνατο να τον δω στην τηλεόραση. Ήταν το πιο σκληρό πράγμα οι συγγενείς, οι άνθρωποι που μένουν πίσω να βλέπουν τον άνθρωπό τους ολοζώντανο, είναι τρομερό αυτό. Γι’ αυτό και όταν έγραψα ένα βιβλίο για τον μπαμπά, έγραφα μέσα “μισώ το γυαλί, μισώ το πανί”. Ήταν αδύνατο να τον δω. Έβλεπα τα χέρια του, το δαχτυλίδι του, έκλαιγα πάρα πολύ. Τώρα τον βλέπω, τον βλέπω και του απαντάω, του μιλάω, του λέω “ήσουν μεγάλος ηθοποιός”. Του μιλάω, κάνουμε διάλογο», είπε η Πωλίνα Γκιωνάκη.


madata.gr