Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ... ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ.... ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ....

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ...

Το 2002 εκδικαζόταν στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) το θέμα άρσης της ετεροδικίας και της καταβολής αποζημιώσεων στους κατοίκους του Διστόμου για τη σφαγή που προκάλεσαν οι Γερμανοί τον Ιούνιο του 1944.
Είχε προηγηθεί το 2001, η απόφαση του Αρείου
Πάγου η οποία δικαίωνε τους Διστομίτες, αλλά θεωρήθηκε σκόπιμο,
από κάποιους
γερμανόδουλους –Σημητικούς και Σία-
να πάρουν και μία δεύτερη γνώμη !!!
Εισηγητής του θέματος είχε ορισθεί ο τότε σύμβουλος του ΣτΕ Αθανάσιος Ράντος, ο οποίος τάχθηκε αναφανδόν υπέρ της ετεροδικίας του Γερμανικού Δημοσίου !!!
Δηλ. υπέρ της κρατικής ασυλίας των περιουσιακών στοιχείων της Γερμανίας στην Ελλάδα !!!
Που σήμαινε ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στις διεκδικήσεις για τα όσα υπέστησαν οι Διστομίτες...
Αυτός ο «καλός ανθέλληνας» λοιπόν, 4 μήνες πριν πάρει σύνταξη, ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΑΙ από το πολιτικό μας «ΣΥΣΤΗΜΑ» και ορίσθηκε ως ο νέος πρόεδρος του ΣτΕ σε αντικατάσταση της … άθεης κ. Σακελλαροπούλου που με την σειρά της ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ για την προδοσία των Πρεσπών και ΠΡΟΗΧΘΗ σε ΠτΔ....
Τώρα ησυχάσαμε, τουλάχιστο για μερικούς μήνες ακόμα δεν πρόκειται να εγερθεί θέμα γερμανικών αποζημιώσεων και κατοχικών δανείων, γιατί αλλιώς, φαντασθείτε ότι με όλους αυτούς τους ανθέλληνες που μπλέξαμε, οι Γερμανοί –έτσι και ζητήσουμε τις αποζημιώσεις- είναι ικανοί να μας ζητήσουν και τα ρέστα...
Ο Άγιος Θεός να σκεπάζει όλους τους καλοπροαίρετους και να φωτίζει όλους τους άλλους σε Μετάνοια, με πρώτους τους πολιτικούς μας!!!
Κωνσταντίνος Μίχος    

 https://shmantikanea.blogspot.com