Τρίτη, Φεβρουαρίου 25

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ .

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
Το πολιτικό σύστημα τής αστικής δημοκρατίας, το γνωστό μας ψευτορωμέϊκο, γεννήθηκε από τούς κοτζαμπάσηδες τής παλιάς τουρκοκρατίας, συνδαιτυμόνες των παλαιών και των νεότερων κατακτητών, και έφερε στην πολιτική αρχή ελληνόφωνους κερδοσκόπους και συνεργάτες των νεοταξιτών σταυρωτήδων. Είναι οι λαοπλάνοι δημοκόποι, πολιτικοί απατεώνες με τούς
εργατοπατέρες των κομμάτων τους και το κομματικό κράτος με τούς θεσμικούς τους εκφραστές που διακρίθηκαν στο ρουσφέτι και την χλιδή.
Οι πολιτικάντηδες δήθεν εκφραστές τής Ελλάδος που ανήκει στους Έλληνες και τής πολιτικής αλλαγής που θα έφερνε τον λαό στην εξουσία, σοσιαλιστές, αριστεροί και φιλελεύθεροι ακόλουθοι, ερήμωσαν την επαρχία και φέρανε τον λαό στις πόλεις. Η αγροτική ζωή συρρικνώθηκε. Η νεολαία μετοίκησε στη δήθεν μεγάλη ζωή. Η παραγωγή αντικαταστάθηκε από τις επιδοτήσεις και οι επιδοτήσεις από τα δάνεια. Οι δε μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις τής Πατρίδος μας υπερφορολογήθηκαν, έκλεισαν ή μπήκαν στον έλεγχο τού ελληνόφωνου κράτους και οι πολυεθνικές έλαβαν την θέση τής ελληνικής επιχειρηματικότητας.
Τα δημόσια οικονομικά τού νεοταξικού προτεκτοράτου άρχισαν να καθεύδουν. Το «δημοκρατικό» κράτος είναι ανέκαθεν πολυέξοδο και πολυδάπανο. Είναι οι διορισμοί των ψηφοφόρων, είναι οι κομισάριοι που υπαγόρευαν πάντα τις προαγωγές των εκτελεστικών διευθυντών, είναι οι μίζες υπερκοστολογημένων έργων, είναι τα έκτακτα «δωράκια» που φτιάχνανε πάντα περιουσίες, είναι οι ανίκανοι διαχειριστές που προωθούνται από κομματικά και συνδικαλιστικά συμβούλια και κατόπιν από τούς διεθνείς νταβατζήδες.
Ταυτόχρονα, το παραγωγικό χρήμα αντικαταστάθηκε από το επιδοματικό και το τραπεζικό χρήμα. Η χώρα έπαψε να παράγει. Μεγάλο μέρος των καθημερινών αγαθών και των υποδομών τής οικονομίας προέρχονται από ξένα ιδιωτικά συμφέροντα και διεθνείς τοκογλυφικούς οίκους, αυτοαποκαλούμενους χρηματοοικονομικούς. Το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν συρρικνώθηκε και μαζί του συρρικνώθηκε φυσικά το εθνικό εισόδημα. Οι ανάγκες σε μετρητά έμειναν ακάλυπτες, με αποτέλεσμα το έλλειμμα να δώσει τροφή στα χρέη και τις ζημίες.
Έτσι λοιπόν φτάσαμε στην έλλειψη τής ρευστότητας στο κράτος και την αγορά εργασίας. Οι φόροι διογκώθηκαν και οι επιχειρήσεις συρρικνώθηκαν. Οι μεν φόροι έμειναν απλήρωτοι, η δε μείωση μισθών και θέσεων εργασίας έφερε τα ανείσπρακτα δάνεια που δίνανε οι τράπεζες με ποσά ανώτερα τού αρχικού ιδιωτικού κεφαλαίου.
Το πολυέξοδο κράτος δεν αναζήτησε τις ευθύνες και τις επιστροφές των καταχρασμένων ποσών από τούς θεσμικούς του λειτουργούς, από τον ίδιο του τον εαυτό δηλαδή, αλλά κατέφυγε στα σημαδεμένα μνημόνια και κατοχικά χαράτσια που δώσανε το κράτος στα χέρια των σταυρωτήδων κηδεμόνων του. Οι πλουτήσαντες λαοπλάνοι και οι φιλεργατικοί σωτήρες κράτησαν τον πλούτο τους. Ο λαός έγινε φτωχότερος από το ιδιωτικό χρέος που έγινε δήθεν εθνικό. Η δε Μακεδονία μας και ολάκερη η ελληνική κοινωνία πουλήθηκαν σε νεοταξίτες, σκοπιανούς και λαθροεισβολείς.
Ιδού οι ένοχοι αγαπημένε ελληνικέ λαέ. Μέσα από την φανέρωση των ενόχων προκύπτουν και οι ορθές λύσεις που οφείλει να δώσει το Ελληνικό Έθνος. Οι πωλητές τής Πατρίδος εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία και την συρρίκνωση τής Ελλάδος. Οι πολιτικές αποφάσεις πλέον λαμβάνονται από τούς σιωνιστές αργυραμοιβούς και εκτελούνται από τούς πολιτικούς.
Οι σκλαβωμένες πατρίδες μας κινδυνεύουν να γίνουν περισσότερες με την διαχείριση τής Μακεδονίας και τού Αιγαίου από τούς εχθρούς τής Ελλάδος μας. Και στην κοινωνία οι λαθροεισβολείς ενσωματώνονται για να αντικαταστήσουν τούς Έλληνες. Όλα τούτα, με αισχρό αντάλλαγμα την παροχή κάποιων ψιχίων παροχών που θα καταστούν ανενεργά όταν οι αναταραχές με Τούρκους, αναρχικούς και λαθρομετανάστες φέρουνε πολιτειακή ανωμαλία. Με το χρέος ούτως ή άλλως να μεγαλώνει.
Δεν θα επιτρέψουμε την σκλαβιά τής Πατρίδος μας περαιτέρω με τα τριάκοντα αργύρια προς προδότες. Δεν θα χαλάσουμε την Ελληνική Φυλή για να γίνουμε βορά τής παγκοσμιοποίησης. Δεν είναι το χρήμα το κυριότερο. Αυτό θα το πάρουμε πίσω από την πλούσια εκ Θεού γη μας. Είναι ότι χρωστάμε στους προγόνους μας που πέρασαν και στα παιδιά μας. Είναι ότι ο Καιάδας φτιάχτηκε για τούς προδότες και όχι για τούς πατριώτες. Είναι ότι η Ελλάδα είναι προορισμένη να διδάσκει λευτεριά και να χτίζει χρηστικά έργα ωραιότητας. Είναι ότι οι Έλληνες άρχουν των βαρβάρων και φτιάχνουν τρανή Ελλάδα.
Το πολιτικό σύστημα και οι κολλητοί του είναι εχθροί τού Ελληνισμού όμοιοι με τούς εξωτερικούς. Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες που δίδουν όρκο ιερό στον Θεό και το Ελληνικό Αίμα. Η Ελλάς είναι ο ναός, ο σιτοβολώνας και το κάστρο τής Φυλής μας και τής ανθρωπότητος. Που πάει να πει ότι είμαστε Κράτος Εθνικό και Λαϊκό που τηρεί την ταυτότητα και την αυθυπαρξία του, καθιστάμενο συνάμα το πολιτισμικό εργαστήρι τού κόσμου.
Με την γη μας θα αναπτυχθούμε από χέρια ελληνικά. Και με τα ίδια χέρια τα ελληνικά θα πάρουμε πίσω την Ελλάδα μας με τόκο. Με εργασία, με πάλεμα, με μάχη. Ενωμένοι μέσα σε μια Ελλάδα ορθόδοξη και εθνικοκοινωνική. Δίχως ίχνος προδότη και βαρβάρου όρθιο.triklopodia.gr