Τρίτη, Φεβρουαρίου 11

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΣΑΔΙΣΤΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΠΟΥ ΒΙΑΖΑΝ, ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΑΝ ΜΕ ΣΦΥΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΠΑΛΑ ΝΕΑΡΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ – ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ

1
Στην δημοσιότητα δίνουν οι Αρχές τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δύο ανδρών που έκαναν κόλαση των ζωή ιερόδουλων.
Στιγμές τρόμου και αδιανόητης βίας στα χέρια τους έζησαν οι γυναίκες.

Οι δράκοι της Αθήνας, οι δύο άνδρες που μετέτρεψαν σε απόλυτη κόλαση την ζωή γυναικών στην πρωτεύουσα βρίσκονται πλέον ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης.
Τα όσα πέρασαν οι ιερόδουλες στα χέρια τους είναι πραγματικά δύσκολο να περιγραφούν
με λέξεις, καθώς οι απαγωγές, οι βιασμοί, οι άγριοι ξυλοδαρμοί και οι ληστείες απέδειξαν για ακόμα μια φορά πως ο άνθρωπος μπορεί να γίνει το πιο άγριο, το πιο βάρβαρο ζώο…
Οι δράκοι της Αθήνας και τα στοιχεία τους
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο αλλοδαπών οι οποίοι συνελήφθησαν στις 4-2-2020 κατηγορούμενοι για αρπαγές, ληστείες και βιασμούς κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος εκδιδομένων γυναικών.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:
1. (επ) VASILEV ή STOIMENOV ή GEORGIEV ή ZAHARIEV (ον) VASIL ή Ι VANOV ή BORISLANOV ή VELIZAR ή GIORGI ή DANIEL του IVAN ή Ι VANOV ή BORISLANOV ή MITKOV ή GEORGI και της DOBRA ή ELENA ή MARIA ή LUBKA ή DANIELA , γεννηθέντα το 1976 ή 1977 ή 1978 ή 1980 στη Βουλγαρία.
 
2. (επ) TANEV (ον) TONCHO του DIMITROV και της BASILIKA ή BASILKA γεννηθέντα στις 3-8-1985 στη Βουλγαρία
 
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική τους δράση, στην διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος και άλλων θυμάτων καθώς και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των ανωτέρω αδικημάτων.
 http://www.makeleio.gr