Δευτέρα, Φεβρουαρίου 3

Για δεύτερη φορά ο Μητσοτάκης επιτρέπει έρευνες της Τουρκίας στην Ελληνική ΑΟΖ


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
Την ώρα που το Τουρκικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis σκανάρει χωρίς άδεια με αντισεισμικές μετρήσεις περιοχές της Ελληνικής ΑΟΖ και ενώ αυτό είναι εμφανές στα ραντάρ των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων απο τον τρόπο που κινείται το πλοίο απο το σαλόνι τους, ο Μητσοτάκης παίζει άρπα στο Μαξίμου με τον Ροζάκη και τη παρέα του απο το ΕΛΙΑΜΕΠ. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία κάνει έρευνες μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ, εδώ ήταν η πρώτη φορά που έχω υπόψη μου.
Σε προηγούμενο άρθρο εδώ εξήγησα τί σημαίνει επήρρεια
στα νησιά της ΑΟΖ για πρώτη φορά στην Ελλάδα (δεν έχω αντίπαλο) και πως η ομάδα Ροζάκη με τον κλειστομάτη Μητσοτάκη προωθούν μέσω της Χάγης την συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο. Εξήγησα γιατί ο Ερντογάν ισχυρίζεται πως τα νησιά στο Αιγαίο δεν έχουν υφαλοκρηπίδα ή γιατί ισχυρίζεται πως η Κρήτη δεν μπορεί να θεωρηθεί ηπειρωτικό έδαφος (το ηπειρωτικό έδαφος σημαίνει επήρρεια ή στατιστικο βάρος στη χρήση Voronoi για τον καθορισμό ΑΟΖ ίσο με 100%).
Επειδή η ΑΟΖ περιλαμβάνει την υφαλοκρηπίδα και η γεωγραφία της Μεσογείου δεν αφήνει περιθώριο στην Ελλάδα να έχει υφαλοκρηπίδα πάνω απο 200 νμ, σωστό και πρέπον είναι η Ελλάδα να μη μιλάει με τη Τουρκία για υφαλοκρηπίδα αλλά μόνο για ΑΟΖ αλλοιώς υπάρχει μειοδοσία. Αυτό αφορά και την Ιταλία που ψαρεύει στην Ελληνική ΑΟΖ στο Αιγαίο χωρίς να πληρώνει φόρους. Ξερω πως σας εχουν για μαλάκες και τα ΜΜΕ παραπληροφορούν. Παραπάνω δεν μπορω να προσφέρω, προς το παρόν.
Ο Μητσοτάκης με την παρέα Ροζάκη κακως αναφέρονται ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ σε υφαλοκρηπίδα και κακώς απο ότι φαίνεται αλλάζει τα κείμενα για ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα στην Ελληνική γλώσσα σε σχέση με την Αγγλική στη wikipedia, όπως και βάζει εγκαθέτους επιστήμονες σε ΜΜΕ να μιλάνε για υφαλοκρηπίδα αντί για ΑΟΖ και για επήρρεια χωρίς να ξέρουν τί είναι. Κάποτε πρέπει να ακουστούν αυτοί που πρέπει. Oπως σας είπα ΔΕΝ έχω αντίπαλο, έχω εχθρούς που κυβερνάνε.
ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ
Πολλές φορές στο παρελθόν έχουν γραφεί παραμύθια όπως αυτό

Είναι τραγικό να πηδάνε τη γυναίκα σου και εσύ να παίρνεις μάτι. Αυτό το παραμύθι πως οι Τούρκοι παρακολουθούνται απο τις ΕΔ ή τα ρέματα έφεραν το πλοίο μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ ενώ κάνουν έρευνα είναι η απόλυτη γελοιοποίηση των ΕΔ. Και δεν είναι κάτι που έγινε μόνο επι Μητσοτάκη που παρέδωσε την Ελληνική ΑΟΖ της Ανατολικής Μεσογείου αλλα και επι Τσίπρα.
Γιατί η κότα απο τη Κρήτη, που δεν κάνει αβγά δεν οριοθετεί με Κύπρο; O Μητσοτάκης των offshore γιατί δεν οριοθετεί με Κύπρο ΑΟΖ; Ο Ροζάκης τον νουθετεί τον ηλίθιο;
ΑΝΤΕ ΡΕ ΧΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ. ΧΕΣΤΡΟΝΙΑ.
Οταν θα φύγουν οι Τούρκοι μόνοι τους μετά απο δύο μέρες έρευνα χωρίς άδεια στην Ελληνική ΑΟΖ, θα βγούν και θα πούν πως το Ελληνικό ΠΝ τους έδειωξε. ΟΥΣΤ. Αντε παρακάτω ρε.
Το hydrophones jamming τι είναι; Ας ρωτήσει ο Μητσοτάκης τον Ροζάκη μήπως ξέρει…

... και ας μου πεί να μάθω και εγώ... Eιναι αδιανόητο ο κάθε βλάκας να γίνεται Πρωθυπουργός με δέκα ΜΜΕ ενός καρτέλ. Η τεχνολογία δεν ασχολείται με γελωτοποιούς και το διεθνές δίκαιο είναι σε ψηλό ράφι.
Ενας πόλεμος δεν κερδίζεται απο τη καρέκλα με μηνύματα και με υφαλοκρηπίδες αντί για ΑΟΖ και με “επήρρειες” (ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ) οι απατεώνες.
Να γίνει οικουμενική και προσκύνημα…
 https://zcode-gr.blogspot.com/2020/01/blog-po