Δευτέρα, Φεβρουαρίου 17

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ! Κανονιοβολισμοί από δρ. Αθ. Δρούγος: Πισώπλατη μαχαιριά από τον…

drougos
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

1) ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΩΚΕΑΝΙΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΤΟΥΡΚΟ-ΛΙΒΥΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΙΣ 27-11-2019 Η ΚΥΒΡΕΝΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΡΑΤΖ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΑΝΑ.
2) Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ”ΠΑΡΑΝΟΜΟ’ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΓΚΥΡΑΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ , ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΙ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ.(ΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)
3) ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΩΣ ΘΕΜΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΛΑΒΑΜΕ ΥΠΟΨΗ , ΟΤΙ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΙΝΙΡΙΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ,ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.ΘΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΥΠ ΑΡΙΘΜ ΕΝΑ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
4) ΤΑ ΔΥΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΥΠΟΤΟΝΙΚΑ-ΑΔΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΟ ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΓΡΑΨΙΜΟ…..
5) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ , ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΛΩΤΟΥ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟΥ ,ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΛΑΣΙΘΙΟΥ-ΚΑ.
6) Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΠΡΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ.
7) ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΟΞΥΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΡΗΤΗ-ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ-ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΕΠΗΡΕΙΑ, ΝΗΣΙΑ ΟΠΩΣ Η ΚΑΣΟΣ, Η ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ/ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.
Δείτε επίσης:  Μικρασιατική εκστρατεία: Όταν οι σύμμαχοι έσωσαν τον Κεμάλ και την Τουρκία
8) ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΡΥΘΜΙΣΑΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΟΖ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ‘ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ’ ΚΡΥΒΕΤΑΙ….
9) ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΔΕΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ. ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ.9ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΜΗΝΟ 21 ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΡΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ)
10) ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΝΩΧΕΛΙΚΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ Ή ΤΕΤΡΑΜΕΡΕΙΣ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.
11) ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΟ 2011. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΒΥΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΜΥΝΑΣ-ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΕΓΓΑΖΗ.
12) ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ) ΤΟ “ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑ’ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΧΑΦΤΑΡ. ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΑΦΤΑΡ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ. ΔΕΝ ΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΑΡΑΤΖ.ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
13) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΙΑΚΟΤΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΧΑΦΤΑΡ(ΔΥΣΚΟΛΟ. ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ),ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
14) ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ .ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΧΡΗΣΘΕΝΤΕΣ ΩΣ ΤΟΥΡΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ-ΥΒΡΙΔΙΚΑ-ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑ-ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ-ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ . ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ . ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ.(ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΓΕΝΕΥΗ-ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ-ΧΑΓΗ ΚΑ)
15) ΜΗΝ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ. ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΕΣ….
16) ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ “ΑΤΡΑΠΟΥΣ’.ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΕΜΑΣ…ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ. Η ΑΓΚΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ…ΒΑΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ .
17) ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΣΑΡΑΖ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕASTMED. ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ.
18) Η ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ, ΑΥΞΑΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ..ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΕΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ…..ΚΑΙ Η ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ORUC REIS ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.
19) ΠΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΥΠΕΡ ΜΑΣ , ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
20) ΤΕΛΟΣ Η ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ (ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΞΕΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ…) ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ -ΠΕΡΑΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΟΓΩΝ-ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΒΥΚΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ…..
ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ/ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ….ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ….ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΦΑΝΤΑΣΙΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ-.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΧΑΜΕ. ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ.ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ Η ΗΤΤΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ.
ambassadorsatlarge.com
 makeleio.gr