Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12

Νέα συνταγή μακροζωίας – Διαβάστε και ενημερωθείτε!

Μακροζωία ειναι η μαγική λεξη που θελουμε να γίνει πραγματικότητα.  Μια καινούργια πολύτιμη βιταμίνη της Power Health μας διασφαλίζει τα  στοιχεία που χρειαζεται να καταναλώνει ο οργανισμός μας ημερησίως σε  φρούτα και λαχανικά τα οποία παρέχουν την αντιοξειδωτική προστασία των  κυττάρων μας.

Το ξέρετε οτι ο οργανισμός μας αποτελείται απο  τρισεκατομμύρια κύτταρα που τα χτυπούν καθημερινά οι ελεύθερες ρίζες που  αναπτύσονται στον οργανισμό, εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωης και τα  οδηγούν στην πρόωρη γήρανση;

Το στρες, το αλκοόλ, η κακή διατροφή και  πολλά αλλα οδηγούν στην οξείδωση και στην γήρανση τα κύτταρα μας και η  μόνη λύση ειναι η αντιοξειδωτική προστασία τους μεςα απο τα φρούτα και  τα λαχανικά. Σύμφωνα με μελέτες και πάρα πολλές έρευνες η Μεσογειακή Διατροφή έχει χαρακτηριστεί ως ελιξήριο υγείας, ομορφιάς, νεότητας και ενέργειας. Μία διατροφή που η κύρια βάση της αποτελείται από φρούτα και λαχανικά με συστατικά καταλυτικής σημασίας για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Πόσοι απο εμάς, όμως,  προλαβαίνουμε και φροντίζουμε να εχουμε τη σωστή κατανάλωση σε ποσότητα ημερησίως των φρούτων και των λαχανικών που μας προστατεύουν και μας αναζωογονούν;


Διαβάστε προσεχτικά ποια φρούτα και λαχανικά περιέχονται στο συμπλήρωμα διατροφής Mediterranean Formula 22.




Υ.Γ Πολύτιμο επισης για συμπλήρωμα της διατροφής και των παιδιών  που δεν τρώνε με ευχαρίστηση τα λαχανικά και τα φρούτα.

Άννα Δρούζα--https://boro.gr